Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Πρόκληση 184: Παράταση Εσωτερικής Προθεσμίας και Διευκρινήσεις
29-10-2014

 

Αναφορικά με την Πρόσκληση 184 του ΕΠΕΔΒΜ: «Ανάδειξη καινοτόμων ιδεών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ΑΕΙ» όπως έχει τροποποιηθεί με το Αρ. Πρωτ: 20760/17-10-2014 έγγραφο της ΕΥΔ ΕΠΕΔΒΜ, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

 

  1. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης και των συνημμένων αυτής στη Γραμματεία της Επιτροπής Ερευνών παρατείνεται ως την ερχόμενη Παρασκευή, 31/10/2014, ώρα 12:00.
  2. Η ΕΥΔ ΕΠΕΔΒΜ δεν έχει τροποποιήσει τη διευκρίνιση υπ. Αρ. 12 αναφορικά με την παράγραφο 4.2 της πρόσκλησης. Σύμφωνα με την διευκρίνιση αυτή, ως αρμόδιο όργανο για την έγκριση υποβολής της πρότασης προσδιορίζεται η Γενική Συνέλευση του Τμήματος. Κατόπιν αυτού, παρακαλούμε οι σχετικές προτάσεις να έχουν και την έγκριση του Τμήματος. Η διαδικασία κατά τα λοιπά παραμένει όπως έχει προσδιοριστεί στον σύνδεσμο (http://www.rc.uoi.gr/index.php/nea-anakoinoseis/proskliseis-protaseon/988-odigies-gia-tin-ypovoli-protaseon-sto-plaisio-tis-tropopoiimenis-prosklisis-184-tou-epedvm-anadeiksi-kainotomon-ideon-tis-akadimaikis-koinotitas-gia-tin-enisxysi-tis-eksostrefeias-ton-aei). Παρακαλούμε οι σχετικές αποφάσεις των Τμημάτων να διαβιβαστούν στη Γραμματεία της Επιτροπής μέχρι την Πέμπτη, 6/11/2014.

 

Για διευκόλυνσή σας, σας επισυνάπτουμε τα ακόλουθα υποδείγματα:

 

  1. Αίτηση προς τη ΓΣ του Τμήματος
  2. Σχέδιο Αποσπάσματος Πρακτικών Γενικής Συνέλευσης Τμήματος.

 

Με εντολή Προέδρου

 

Ο Προϊστάμενος Γραμματείας

 

Του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας

 

Γεώργιος Ντέτσικας

 

e-max.it: your social media marketing partner