Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Λίστα Ενημέρωσης (email list)

Η Ηλεκτρονική Λίστα Ενημέρωσης της Επιτροπής Ερευνών αποτελεί υπηρεσία ενημέρωσης των μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας:

  • Μπορείτε να εγγραφείτε στην ηλεκτρονική λίστα ενημέρωσης (Mailing List) στέλνοντας ένα e-mail μήνυμα, με περιεχόμενο τη λέξη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στη διεύθυνση ηλετρονικού ταχυδρομείου ( e-mail) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  • Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα, στέλνοντας ένα e-mail μήνυμα, με περιεχόμενο τη λέξη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στη διεύθυνση ηλετρονικού ταχυδρομείου ( e-mail) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Και στις δύο περιπτώσεις, παρακαλούμε στο σώμα του μήνυματος να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

 

e-max.it: your social media marketing partner