ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Χημείας ή πτυχίο συναφούς αντικειμένου |
ON/OFF |
Διδάκτορας με αντικείμενο στην ανάλυση/χημεία τροφίμων ή στην ενόργανη χημική ανάλυση |
ON/OFF |
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σχετικό με την αναλυτική χημεία ή τη χημεία τροφίμων |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Βαθμός πτυχίου |
Βαθμός πτυχίου χ 15 μονάδες |
Βαθμός μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης |
Βαθμός πτυχίου χ 10 μονάδες |
Βαθμός διδακτορικής διατριβής |
Βαθμός χ 10 μονάδες |
Γνώση Αγγλικής γλώσσας |
Άριστη γνώση: 100 μονάδες |
Αριθμός δημοσιεύσεων |
15 μονάδες /δημοσίευση |
Αριθμός ανακοινώσεων σε συνέδρια |
5 μονάδες /ανακοίνωση |
Γνώση χειρισμού προγραμμάτων επεξεργασίας πειραματικών δεδομένων πειραματικών δεδομένων |
Άριστη γνώση: 60 μονάδες |
Απασχόληση/εμπειρία με αντικείμενα στην ανάλυση ή/και τεχνολογία τροφίμων |
Μήνες χ 10 μονάδες |
Δειγματοληψία γλεύκους και οίνων. Χημικές και βιοχημικές αναλύσεις γλεύκους και οίνων - βασική σύσταση, φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, αρωματικό δυναμικό, βιοδραστικές ενώσεις και βιοδράσεις, και επίσης οργανοληπτική αξιολόγηση. Εφαρμογή κλασικών, φωτομετρικών και ενόργανων μεθόδων ανάλυσης. Στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων. Δράσεις δημοσίευσης / δημοσιότητας και προβολής (ΠΕ1).