ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχιούχος Χημικός ή συναφούς ειδικότητας |
ON/OFF |
Βαθμός πτυχίου |
Βαθμός Χ 2 μονάδες (μέγιστο: 20 μονάδες) |
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε συναφές με το πτυχίο αντικείμενο |
ON/OFF |
Ερευνητική εμπειρία στον προσδιορισμό της βιολογικής (αντιοξειδωτικής, αντιγηραντικής, αντιφλεγμονώδους) δράσης φυσικών προϊόντων |
ON/OFF |
Γνώση Αγγλικής Γλώσσας |
Έως 10 μονάδες (0:καθόλου, 3: καλή, 6: πολύ καλή, 10: άριστη) |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Βαθμός συνάφειας μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με το αντικείμενο της θέσης |
Έως 10 μονάδες (0:καθόλου συνάφεια, 5:χαμηλή συνάφεια, 10:υψηλή συνάφεια) |
Εργαστηριακή εμπειρία σε τεχνικές απομόνωσης, χαρακτηρισμού και ανάπτυξης μικροοργανισμών |
20 μονάδες |
Δημοσιεύσεις σε Επιστημονικά Περιοδικά ή Βιβλία (Διεθνείς Εκδόσεις)/ Ανακοινώσεις (προφορικές ή/και αναρτημένες) σε Εθνικά και Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια συναφείς με το επιστημονικό πεδίο του έργου |
Αριθμός δημοσιεύσεων Χ 3 μονάδες, Αριθμός παρουσιάσεων σε συνέδριο Χ 2,5 μονάδες (μέγιστο: 20 μονάδες) |
Συνέντευξη – Θεματικές ενότητες: - Χρήση αισθητήρων για ανίχνευση νοθείας σε προϊόντα αγροδιατροφής - Μέθοδοι γνησιότητας συσκευασμένων τροφίμων |
0 - 10 μονάδες 0 - 10 μονάδες |
Συμμετοχή στα Πακέτα Εργασίας ΠΕ2 (Αξιολόγηση και βελτιστοποίηση της τεχνολογίας για απομακρυσμένη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο συσκευασμένων προϊόντων αγροδιατροφής) και ΠΕ3 (Εξακρίβωση της γνησιότητας των τροφίμων και την προστασία των καταναλωτών από απάτη και νοθεία), όπως περιγράφονται στην τεχνική περιγραφή του έργου.