ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Χημείας ή συναφούς αντικειμένου |
ON/OFF |
Διδάκτορας με αντικείμενο στην ανάλυση/χημεία τροφίμων είτε στην ενόργανη χημική ανάλυση |
ON/OFF |
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σχετικό με την αναλυτική χημεία ή τη χημεία τροφίμων |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Βαθμός Πτυχίου |
Βαθμός Χ 15 Moνάδες |
Βαθμός Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης |
Βαθμός Χ 10 |
Βαθμός Διδακτορικής Διατριβής |
Βαθμός Χ 10 |
Γνώση Αγγλικής Γλώσσας |
Άριστη γνώση: 100 Πολύ καλή γνώση: 80 |
Δημοσιεύσεις |
15 μονάδες/δημοσίευση |
Ανακοινώσεις σε συνέδρια |
5 μονάδες/ανακοίνωση |
Γνώση χειρισμού προγραμμάτων επεξεργασίας πειραματικών δεδομένων πειραματικών δεδομένων (EXCEL, Origin, SPSS, άλλα) |
Άριστη γνώση: 60 Πολύ καλή γνώση: 40 Καλή γνώση: 20 |
Απασχόληση/εμπειρία με αντικείμενα στην ανάλυση ή/και τεχνολογία τροφίμων |
Μήνες Χ 10 Moνάδες |
Δειγματοληψία γλεύκους και οίνων. Χημικές και βιοχημικές αναλύσεις γλεύκους και οίνων -βασική σύσταση, φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, αρωματικό δυναμικό, βιοδραστικές ενώσεις και βιοδράσεις, και επίσης οργανοληπτική αξιολόγηση. Εφαρμογή κλασικών, φωτομετρικών και ενόργανων μεθόδων ανάλυσης. Στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων. Δράσεις δημοσίευσης / δημοσιότητας και προβολής (ΠΕ1).