| ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF | 
| Πτυχίο Χημείας | ON/OFF | 
| Μεταπτυχιακός τίτλος στη Χημεία τροφίμων | ON/OFF | 
| Υποψήφιος διδάκτορας με θέμα στη χημεία τροφίμων. | ON/OFF | 
| ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ | 
| Βαθμός πτυχίου | Βαθμός πτυχίου χ 15 μόρια | 
| Βαθμός μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης | Βαθμός πτυχίου χ 10 | 
| Γνώση Αγγλικής γλώσσας | Άριστη γνώση: 100 Πολύ καλή γνώση: 80 Καλή γνώση: 50 | 
| Αριθμός δημοσιεύσεων | 15 μονάδες/δημοσίευση | 
| Αριθμός ανακοινώσεων σε συνέδρια | 5 μονάδες/ανακοίνωση | 
| Παροχή επικουρικού έργου σε φοιτητικά εργαστήρια χημείας τροφίμων | 3 ή περισσότερα εξαμηνιαία εργαστήρια: 50 μονάδες 2 εξαμηνιαία εργαστήρια: 35 μονάδες 1 εξαμηνιαία εργαστήρια: 20 μονάδες | 
| Γνώση χειρισμού προγραμμάτων επεξεργασίας πειραματικών δεδομένων πειραματικών δεδομένων (EXCEL, Origin, SPSS, άλλα) | Άριστη γνώση: 60 Πολύ καλή γνώση: 40 Καλή γνώση: 20 | 
| Απασχόληση/εμπειρία με αντικείμενα στην ανάλυση ή/και τεχνολογία τροφίμων | Μήνες χ 10 μόρια | 
Εμπλουτισμός επιλεγμένων τροφίμων της Ηπείρου με αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά: Εμπλουτισμός τροφίμων με αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά. Χημικές και βιοχημικές αναλύσεις προϊόντων-βασική σύσταση, φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, αρωματικό δυναμικό, βιοδραστικές ενώσεις και βιοδράσεις, και επίσης οργανοληπτική αξιολόγηση. Εφαρμογή κλασικών, φωτομετρικών και ενόργανων μεθόδων ανάλυσης. Στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων. Δράσεις δημοσίευσης / δημοσιότητας και προβολής.
 
