|
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
|
Πτυχίο ΑΕΙ Γεωπόνου ή Τεχνολόγου Γεωπόνου |
Βαθμός πτυχίου * 10 |
|
Μεταπτυχιακό τίτλο σχετικό με συντήρηση νωπών αγροτικών προϊόντων. |
ON/OFF |
|
Πιστοποιημένη Γνώση Χειρισμού Η/Υ (Πακέτα Γραφείου και Διαδίκτυο) |
ON/OFF |
|
Άριστη γνώση της Αγγλικής επιπέδου C2 |
ON/OFF |
|
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
|
Συμμετοχή σε συναφή ερευνητικά προγράμματα (με τοπικές παραδοσιακές ποικιλίες) τουλάχιστον 12μηνης διάρκειας |
ON/OFF |
|
Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 3 έτη |
ON/OFF |
|
Δημοσιεύσεις-Ανακοινώσεις σχετικές με παραδοσιακές ποικιλίες |
2 Μονάδες ανά δημοσίευση (max: 10 μονάδες) |
|
Γνώση της Ιταλικής Γλώσσας |
Καλή γνώση 10 Μονάδες Άριστη γνώση 15 Μονάδες |
Η συνεργασία αφορά συμμετοχή στην ενότητα εργασίας 3 (Καλλιέργεια & αξιολόγηση ποικιλιών οπωροφόρων δέντρων), στο/α πακέτο/α εργασίας: 3.1: Οδηγός καλλιέργειας επιλεγμένων οπωροφόρων δένδρων, 3.2.: Έκθεση εργασιών από την in situ καλλιέργεια επιλεγμένων δένδρων, 3.4: Έκθεση αποτελεσμάτων ανάλυσης καρπών οπωροφόρων δένδρων