Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Ενημέρωση σχετικά με την παράταση για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων του Έργου «Συμπράξεις Ερευνητικής Αριστείας –ΣΕΑ» με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5180519 στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»
03-04-2024

Σχετικά με την Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Συμπράξεις Ερευνητικής Αριστείας –ΣΕΑ» με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5180519 του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», σας ενημερώνουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης της υπ΄ αρ. πρωτ. 693/15-02-2024 (ΑΔΑ:6ΨΧΣ46ΝΚΠΔ-ΞΟΜ) (Ανακοινοποίηση 20-02-2024) Πρόσκλησης υποβολής προτάσεων μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), παρατείνεται έως τη Δευτέρα, 15/04/2024 και ώρα 15:00.
Πληροφορίες σχετικά με την Πρόσκληση παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τα ερωτήματα δύναται να υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή, 05/04/2024.
Η σχετική πρόσκληση, η ανακοινοποίησή της, καθώς και η παράτασή της, έχει αναρτηθεί στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και έχει δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού https://www.minedu.gov.gr/, της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. https://www.epiteliki.minedu.gov.gr, της ΕΘ.Α.Α.Ε. https://www.ethaae.gr/el/ και του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» https://greece20.gov.gr/.
Κατόπιν των ανωτέρω, και προκειμένου να ληφθεί έγκαιρα η αναγκαία Απόφαση από την Επιτροπή Ερευνών του Ε.Λ.Κ.Ε. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τον ορισμό του Συντονιστή και του Επιστημονικώς Υπευθύνου κάθε πρότασης, παρακαλούμε όπως, οι Συντονιστές των προτάσεων καταθέσουν σχετικό αίτημα προς τον Ε.Λ.Κ.Ε. το αργότερο έως τη Δευτέρα, 08/04/2024 και ώρα 14.00.
Τα αιτήματα θα κατατίθενται ηλεκτρονικά στο Τμήμα Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Παρακολούθησης Έργων (Τσιάρα Βασιλική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τηλ:26510-0-7962) και στο Τμήμα Υποστήριξης Διοικητικών Διαδικασιών Έργων (Άρτα) (Μαρέτας Δημήτριος, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τηλ: 26810-50034 (Εσωτ. 1034)).
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση.

Παρακαλούμε δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία.
e-max.it: your social media marketing partner