Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Επιστημονικό Πάρκο Πατρών - Πρόγραμμα Proof-of-Concept - 2oς κύκλος αιτήσεων
15-04-2019

Υποβολή Προτάσεων 2ου κύκλου
Πρόγραμμα Proof of Concept
Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

 
Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τον 2ο κύκλο εγγραφής και υποβολής των προτάσεων του προγράμματος Proof of Concept του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών είναι ενεργή.
 
Αιτήσεις συμμετεχόντων
Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων είναι η 10η  Μαΐου 2019, μέσα από τη σελίδα του PSP PoC : http://www.psppoc.gr/register/, όπου μπορούν να υποβάλλουν και ερευνητικές ομάδες από όλη την Ελλάδα.
 
Οι προτάσεις υποβάλλονται μόνο στην αγγλική γλώσσα.
 
Αιτήσεις Αξιολογητών
Μετά το πέρας της υποβολής των προτάσεων, θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησης της κάθε υποβληθείσας πρότασης από τους αξιολογητές στα μέσα Μαΐου. Το ΕΠΠ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει ως αξιολογητής κάνοντας εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα το αργότερο μέχρι 30 Απριλίου 2019.
Οι αξιολογητές είναι έμπειρα άτομα από το εξωτερικό και από την Ελλάδα και θα συντάξουν συγκεκριμένη συνοπτική έκθεση για κάθε πρόταση. Δεν ανταμείβονται για τις υπηρεσίες τους.
Κάθε πρόταση θα αξιολογηθεί από 3 αξιολογητές και κάθε αξιολογητής θα αξιολογήσει έως και 2 προτάσεις. Κάθε αξιολογητής θα πρέπει να επιλέξει μέχρι 3 θεματικούς τομείς στους οποίους θα αξιολογήσει την πρόταση.

Συμβουλευτική Επιτροπή
Τη διαχείριση του προγράμματος και την αξιολόγηση των προτάσεων κάνει Συμβουλευτική Επιτροπή με μέλη τόσο από το ελληνικό όσο και το διεθνές τεχνολογικό οικοσύστημα. Κάθε έργο που θα χρηματοδοτηθεί θα αξιολογείται συνεχώς και θα διακόπτεται η υποστήριξή του αν αξιολογηθεί αρνητικά από τη Συμβουλευτική Επιτροπή.

Στις 13 Ιουνίου 2019 θα ανακοινωθούν επίσημα από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του προγράμματος οι προτάσεις που θα χρηματοδοτηθούν. 
Αναλυτικές πληροφορίες στο http://www.psppoc.gr/ ή  μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Μαρία Κωνσταντίνου στο 2610 911557 & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Συνοπτική περιγραφή του προγράμματος
e-max.it: your social media marketing partner