Α/Α |
Απαιτούμενα Προσόντα |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
1 |
Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος στη Γεωπονία ή Βιολογία ή Χημεία ή Κτηνιατρική ή συναφούς ειδικότητας ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ |
ON/OFF |
2 |
Μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών |
ON/OFF |
Απαιτούμενα Προσόντα |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
|
1 |
Γνώση της Αγγλικής γλώσσας |
Καλή Γνώση: 20 μονάδες, Πολύ Καλή Γνώση: 35 μονάδες, Άριστη Γνώση: 50 μονάδες |
2 |
Εμπειρία στην συγγραφή επιστημονικών εκθέσεων ή άρθρων |
(αριθμός άρθρων) x 5 μονάδες, (μέγιστη βαθμολογία: 20 μονάδες) |
3 |
Προσωπική συνέντευξη |
0-30 ΜΟΝΑΔΕΣ |
- Συμμετοχή στο ΠΕ1: «Συλλογή ζωοτεχνικών παραμέτρων των εκτροφών - χημική σύσταση γάλακτος, υγεία του μαστικού αδένα»,
- Συμμετοχή στο ΠΕ2: «Μικροβιακοί δείκτες γάλακτος με τη χρήση VITEK TYPE 2 & τεχνολογίες πρωτεωμικής»,
- Συμμετοχή στο ΠΕ3: «Τυροκόμηση γάλακτος. Πρωτόκολλα μεθοδολογίας»,
- Συμμετοχή στο ΠΕ4: «Καθορισμός διακριτών δεικτών για την ταυτοποίηση & ιχνηλασιμότητα του γάλακτος και του τυροκομικού»,
- Συμμετοχή στο ΠΕ5: «Τελική έκθεση. Διάχυση αποτελεσμάτων».