Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 32891/2023
29-06-2023
10-07-2023
ΜΠΗΤΣΙΚΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
82168

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF

  1. Πτυχίο ΑΕΙ Μηχανικού ή Θετικών Επιστημών ή Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης ή Σχολής Διεθνών Σπουδών Επικοινωνίας και Πολιτισμού, της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμο ή ισότιμο της αλλοδαπής

ON/OFF

      2. Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης σε αντίστοιχα πεδία με το απαιτούμενο προσόν 1 ή ακαδημαϊκά ισοδύναμο ή ισότιμο της                  αλλοδαπής ή ενιαίος και αδιάσπαστος τίτλος σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master) κατά τις κείμενες διατάξεις

ON/OFF

      3. Άριστη Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (επίπεδο Γ1)

ON/OFF

 

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

1. Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έως και 25 μήνες.

Max. 25 Μονάδες [Μια (1) μονάδα ανά μήνα και έως (25) είκοσι πέντε μονάδες κατ’ ανώτατο όριο].

2. Αγγλική ή Γαλλική Γλώσσα, επιπέδου Γ2

15 μονάδες

3. Διδακτορικός τίτλος με αντικείμενο συναφές με σύγχρονες τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

15 μονάδες

4. Εμπειρία στο σχεδιασμό και διαχείριση ιστοσελίδας

15 μονάδες

5. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Max. 30 Μονάδες

5.1 Ικανότητα συνεργασίας και επικοινωνίας (A. Αντίληψη του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης, B. Δεξιότητες υποστήριξης στο σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης).

Μη γνώστης: 0, Γνώστης: 10

5.2 Αυτονομία - Ανάπτυξη πρωτοβουλιών (A. Δεξιότητες διαχείρισης των οργανωτικών και τεχνικών αναγκών που σχετίζονται την υλοποίηση εξ αποστάσεως προγραμμάτων. B. Εμπειρία στην χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών για την υλοποίηση εξ αποστάσεως επιμορφωτικών προγραμμάτων και στην τεχνική υποστήριξη αυτών).

Μη γνώστης: 0, Γνώστης: 10

5.3 Επαγγελματική ετοιμότητα (A. Γνώση των σύγχρονων παιδαγωγικών κατευθύνσεων στο σχεδιασμό της εξ αποστάσεως διδασκαλίας/ μάθησης μέσω της αξιοποίησης των ΤΠΕ. B. Γνώσεις που αφορούν στην υποστήριξη του τεχνολογικού εξοπλισμού και των Πληροφοριακών Συστημάτων του ΚΕΔΙΒΙΜ)

Μη γνώστης: 0, Γνώστης: 10

Υποστήριξη σχεδιασμού και υλοποίησης εξ αποστάσεως προγραμμάτων ΚΕΔΙΒΙΜ- Υποστήριξη ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ιστοτόπου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης ΚΕΔΙΒΙΜ. 

e-max.it: your social media marketing partner