ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο (Χημικού ή Γεωπόνου) ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ. |
ON/OFF |
Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (συναφές με την Αναλυτική Χημεία) |
ON/OFF |
Διδακτορικό Δίπλωμα (συναφές με την Αναλυτική Χημεία) |
ON/OFF |
Ερευνητική Εμπειρία σε τεχνικές ατομικής φασματοσκοπίας και σχετικές μεθόδους κατεργασίας δείγματος |
Έτη Εμπειρίας Χ 12 Μονάδες Μέγιστη Βαθμολογία: 60 Μονάδες |
Ερευνητική Εμπειρία σε τεχνικές μοριακής φασματοσκοπίας και σχετικές μεθόδους ανάλυσης αντιοξειδώτικών |
Έτη Εμπειρίας Χ 12 Μονάδες Μέγιστη Βαθμολογία: 60 Μονάδες |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Δημοσιεύσεις συναφείς με τεχνικές ατομικής φασματοσκοπίας και σχετικών μεθόδων κατεργασίας δείγματος |
10 μονάδες/δημοσίευση Μέγιστη Βαθμολογία: 80 Μονάδες |
Δημοσιεύσεις συναφείς με τεχνικές μοριακής φασματοσκοπίας και σχετικών μεθόδων κατεργασίας δείγματος |
10 μονάδες/δημοσίευση Μέγιστη Βαθμολογία: 80 Μονάδες |
Ανακοινώσεις συναφείς με τεχνικές ατομικής φασματοσκοπίας |
5 μονάδες/ανακοίνωση Μέγιστη Βαθμολογία: 40 Μονάδες |
Ανακοινώσεις συναφείς με τεχνικές μοριακής φασματοσκοπίας |
5 μονάδες/ανακοίνωση Μέγιστη Βαθμολογία: 40 Μονάδες |
Ανάπτυξη και εφαρμογή μεθοδολογιών για τον προσδιορισμό: α) βαρέων μετάλλων, ιχνοστοιχείων και νανοσωματιδίων σε τρόφιμα και υλικά συσκευασίας, β) αντιοξειδωτικών και συστατικών ποιότητας τροφίμων (ΕΕ2).