ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Χημείας ή συναφών ειδικοτήτων της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ |
ON/OFF |
Διδακτορικός τίτλος με αντικείμενο στη ανάλυση/χημεία τροφίμων/οίνου |
ON/OFF |
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σχετικό με τη χημεία τροφίμων/οίνου |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Βαθμός Πτυχίου |
Βαθμός πτυχίου Χ 15 μονάδες |
Βαθμός Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης |
Βαθμός πτυχίου Χ 10 μονάδες |
Βαθμός Διδακτορικής Διατριβής |
Βαθμός διατριβής Χ 10 μονάδες |
Γνώση Αγγλικής Γλώσσας |
Άριστη γνώση: 100 μονάδες Πολύ καλή γνώση: 80 μονάδες |
Αριθμός Δημοσιεύσεων |
15 μονάδες ανά Δημοσίευση |
Αριθμός Ανακοινώσεων σε συνέδρια |
5 μονάδες ανά ανακοίνωση |
Γνώση χειρισμού προγραμμάτων επεξεργασίας πειραματικών δεδομένων (Excel, Orgin, SPSS κλπ) |
Άριστη γνώση: 60 μονάδες Πολύ καλή γνώση: 40 μονάδες Καλή γνώση: 20 μονάδες |
Απασχόληση/εμπειρία σε αντικείμενα σχετικά με την ανάλυση ή/και τεχνολογία τροφίμων |
Μήνες απασχόλησης/εμπειρίας Χ 10 μονάδες |
Οργανοληπτική Αξιολόγηση Οίνων. Στατιστική Επεξεργασία και Παρουσίαση Αποτελεσμάτων. Δράσεις δημοσίευσης/δημοσιότητας και προβολής (ΠΕ1.4).