Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 8941/2023
17-02-2023
27-02-2023
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΩΝΗ: ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΌΓΚΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΥΠΟΕΡΓΟ 1: ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΦΟΥΣ
82870

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF

Πτυχίο Πληροφορικής ή Δίπλωμα Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ.

ON/OFF

Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών Πληροφορικής ή Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ.

ON/OFF

Εμπειρία στην χρήση εργαλείων/βιβλιοθηκών μηχανικής μάθησης για την εκτέλεση πειραμάτων τεχνητής νοημοσύνης (προκύπτει από το βιογραφικό ή/και τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας σε συναφές αντικείμενο).

ON/OFF

Πιστοποιητικό άριστης γνώσης Αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Γ2).

ON/OFF

 

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Αποδεδειγμένη εμπειρία συμμετοχής σε ερευνητικά έργα (εθνικά ή ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα) σε συναφές αντικείμενο με την ανάπτυξη τεχνικών βαθιάς μάθησης ή/και εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (με βάση το βιογραφικό και σχετικές βεβαιώσεις προϋπηρεσίας)

(μήνες εμπειρίας) x 1 μονάδα, (μέγιστο 60 μονάδες)

Δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές και με impact factor ή σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων με κριτές

(αριθμός δημοσιεύσεων) x 1 μονάδα, (μέγιστο 10 μονάδες)

Ανάλυση απαιτήσεων, εγκατάσταση και συντήρηση λογισμικού διαχείρισης/εποπτείας των υπολογιστικών πόρων για την εκτέλεση πειραμάτων βαθιάς μάθησης-τεχνητής νοημοσύνης.   

e-max.it: your social media marketing partner