|
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
|
Πτυχίο Γεωπονίας ή Βιολογίας ή Βιοτεχνολογίας ή Κτηνιατρικής ή συναφούς ειδικότητας |
ON/OFF |
|
Αποδεδειγμένη εμπειρία σε τεχνικές Μοριακής Βιολογίας |
ON/OFF |
|
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
|
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών |
20 Μονάδες |
|
Γνώση Αγγλικής γλώσσας |
Άριστη γνώση: 100 μονάδες |
|
Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά με κριτές |
10 μονάδες / δημοσίευση |
|
Εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με την Αγροδιατροφή |
20 μονάδες / πρόγραμμα |
|
Ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια |
10 μονάδες / ανακοίνωση |
|
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 ΜΟΝΑΔΕΣ |
Συμμετοχή στο ΠΕ1 «Ποιότητα αγροδιατροφικών προϊόντων» και στη Δράση 1.1 «Ανάπτυξη μεθοδολογίας NGS για την ανάδειξη ποιοτικών χαρακτηριστικών του γάλακτος και τυροκομικών προϊόντων».