Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 60089/2022
22-11-2022
02-12-2022
ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
Ανάπτυξη ερευνητικών υποδομών για τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την ανάδειξη των χαρακτηριστικών ποιότητας και ασφάλειας αγροδιατροφικών και βιολειτουργικών προϊόντων» (ΕΥ-ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗ)
82864

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF

Πτυχίο Χημείας AEI της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ

Βαθμός Πτυχίου × 5 μονάδες

Υποψήφιος διδάκτορας στην επιστήμη της Χημείας

ON/OFF

Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης σε πεδία της χημικής ανάλυσης στο περιβάλλον και στα τρόφιμα

ON/OFF

Ερευνητική εμπειρία στα κάτωθι: Ανάπτυξη και εφαρμογή τεχνικών υγρής χρωματογραφίας - φασματομετρίας μάζας για τον προσδιορισμό  οργανικών ενώσεων – επιμολυντών.

Μήνες Εμπειρίας Χ 5 μονάδες

Μέγιστη βαθμολογία: 420 μονάδες

Πιστοποιημένη γνώση αγγλικής γλώσσας, επιπέδου Β2 ή ανώτερο

Επίπεδο Β2: 30 μονάδες
Κάθε ανώτερο επίπεδο προσαυξάνεται κατά 10 μονάδες

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές

10 μονάδες/ανά Δημοσίευση

Μέγιστη βαθμολογία 50 μονάδες

Ανακοινώσεις σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια

5 μονάδες/ανά ανακοίνωση

Μέγιστη Βαθμολογία 25 μονάδες

Εφαρμογή μεθοδολογιών προσδιορισμού υπολειμμάτων χημειο-θεραπευτικών και φυτοπροστατευτικών ενώσεων σε επιλεγμένα τρόφιμα (ΠΕ 2,1).

e-max.it: your social media marketing partner