ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Χημείας AEI της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ |
Βαθμός Πτυχίου × 5 μονάδες |
Υποψήφιος διδάκτορας στην επιστήμη της Χημείας |
ON/OFF |
Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης σε πεδία της χημικής ανάλυσης στο περιβάλλον και στα τρόφιμα |
ON/OFF |
Ερευνητική εμπειρία στα κάτωθι: Ανάπτυξη και εφαρμογή τεχνικών υγρής χρωματογραφίας - φασματομετρίας μάζας για τον προσδιορισμό οργανικών ενώσεων – επιμολυντών. |
Μήνες Εμπειρίας Χ 5 μονάδες Μέγιστη βαθμολογία: 420 μονάδες |
Πιστοποιημένη γνώση αγγλικής γλώσσας, επιπέδου Β2 ή ανώτερο |
Επίπεδο Β2: 30 μονάδες |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές |
10 μονάδες/ανά Δημοσίευση Μέγιστη βαθμολογία 50 μονάδες |
Ανακοινώσεις σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια |
5 μονάδες/ανά ανακοίνωση Μέγιστη Βαθμολογία 25 μονάδες |
Εφαρμογή μεθοδολογιών προσδιορισμού υπολειμμάτων χημειο-θεραπευτικών και φυτοπροστατευτικών ενώσεων σε επιλεγμένα τρόφιμα (ΠΕ 2,1).