ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος στη Βιολογία ή στη Γεωπονία (Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής) ή στην Κτηνιατρική ή σε Βιοιατρικές επιστήμες ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ |
ON/ΟFF |
Τρία έτη τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε θέματα μοριακής μικροβιολογίας ή πρωτεωμικής |
ON/ΟFF |
Ενός έτους τουλάχιστον ερευνητική εμπειρία σε θέματα μοριακής μικροβιολογίας ή πρωτεωμικής |
ON/ΟFF |
Πολύ καλή ή καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας |
ON/ΟFF |
|
|
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή |
10 μονάδες |
Επιστημονικές παρουσιάσεις σε έγκριτα επιστημονικά συνέδρια |
10 μονάδες για κάθε παρουσίαση |
Δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά
|
10 Μονάδες για κάθε δημοσίευση |
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 μονάδες Διερευνώνται: α) η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 μονάδες, β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα: 0-10 μονάδες και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 μονάδες |
- In vitro validation and screening of biological activity of herbal extracts (D2).
- In vivo validation of biological activity of herbal essential oils / extracts in broiler chickens and pigs (D3).
- Ιnvestigation of the effects of the selected herbs as feed additives on the pΙnvestigation of the effects of the selected herbs as feed additives on the potential environmental performance (Life Cycle Analysis) of the animal systems defined by the different dietary treatments in poultry and pigs (D5).