ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Χημείας |
ON/OFF |
Μεταπτυχιακός φοιτητής με αντικείμενο στο πεδίο της Χημείας τροφίμων |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Βαθμός πτυχίου |
Βαθμός πτυχίου Χ 15 μονάδες |
Γνώση Αγγλικής γλώσσας |
Άριστη γνώση: 100 μονάδες |
Αριθμός δημοσιεύσεων |
15 μονάδες/δημοσίευση |
Αριθμός ανακοινώσεων σε συνέδρια |
5 μονάδες/ανακοίνωση |
Παροχή επικουρικού έργου σε φοιτητικά εργαστήρια χημείας τροφίμων |
3 ή περισσότερα εξαμηνιαία εργαστήρια: 50 μονάδες |
Γνώση χειρισμού προγραμμάτων επεξεργασίας πειραματικών δεδομένων πειραματικών δεδομένων |
Άριστη γνώση: 60 μονάδες |
Απασχόληση/εμπειρία με αντικείμενα στην ανάλυση ή/και τεχνολογία τροφίμων |
Μήνες Χ 10 μονάδες |
Εμπλουτισμός επιλεγμένων τροφίμων της Ηπείρου με αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά: Εμπλουτισμός τροφίμων με αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά. Χημικές και βιοχημικές αναλύσεις προϊόντων-βασική σύσταση, φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, αρωματικό δυναμικό, βιοδραστικές ενώσεις και βιοδράσεις, και επίσης οργανοληπτική αξιολόγηση. Εφαρμογή κλασικών, φωτομετρικών και ενόργανων μεθόδων ανάλυσης. Στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων. Δράσεις δημοσίευσης / δημοσιότητας και προβολής (ΠΕ4).