ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Χημείας |
ON/OFF |
Μεταπτυχιακός φοιτητής με αντικείμενο στο πεδίο της Χημείας τροφίμων |
ON/OFF |
Εμπειρία χρήσης προγραμμάτων επεξεργασίας δεδομένων (ECDL) |
ON/OFF |
Εμπειρία χρήσης αέριας και υγρής χρωματογραφίας (GC, HPLC) |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Γνώση αγγλικής γλώσσας |
Άριστη γνώση: 100 μονάδες |
Γνώση άλλης γλώσσας (γερμανικά, γαλλικά κτλ.) |
10 μονάδες ανά γλώσσα (max 20) |
Παροχή επικουρικού έργου σε φοιτητικά εργαστήρια χημείας τροφίμων |
10 μονάδες ανά εξάμηνο (max 20) |
Ανάπτυξη υλικών συσκευασίας τροφίμων (συμβατικών, βιοαποικοδομήσιμων) με ενσωματωμένους αντιμικροβιακούς, αντιοξειδωτικούς παράγοντες ή/και νανοσωματίδια και συσκευασία επιλεγμένων τροφίμων με στόχο την επιμήκυνση του χρόνου ζωής τους (ΠΕ3).