|
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
|
Πτυχίο Χημείας |
ON/OFF |
|
Μεταπτυχιακός φοιτητής Χημείας με ειδίκευση σχετική με τη Χημεία τροφίμων |
ON/OFF |
|
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
|
Βαθμός πτυχίου |
Βαθμός πτυχίου χ 15 μονάδες |
|
Γνώση Αγγλικής γλώσσας |
Άριστη γνώση: 100 |
|
Δημοσιεύσεις |
15 μονάδες/δημοσίευση |
|
Ανακοινώσεων σε συνέδρια |
5 μονάδες/ανακοίνωση |
|
Παροχή επικουρικού έργου σε φοιτητικά εργαστήρια χημείας τροφίμων |
3 ή περισσότερα εξαμηνιαία εργαστήρια: 50 μονάδες |
|
Γνώση χειρισμού προγραμμάτων επεξεργασίας πειραματικών δεδομένων πειραματικών δεδομένων |
Άριστη γνώση: 60 |
|
Απασχόληση/εμπειρία με αντικείμενα στην ανάλυση ή/και τεχνολογία τροφίμων |
Μήνες χ 10 μονάδες |
Εμπλουτισμός επιλεγμένων τροφίμων της Ηπείρου με αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά: Εμπλουτισμός τροφίμων με αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά. Χημικές και βιοχημικές αναλύσεις προϊόντων-βασική σύσταση, φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, αρωματικό δυναμικό, βιοδραστικές ενώσεις και βιοδράσεις, και επίσης οργανοληπτική αξιολόγηση. Εφαρμογή κλασικών, φωτομετρικών και ενόργανων μεθόδων ανάλυσης. Στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων. Δράσεις δημοσίευσης / δημοσιότητας και προβολής (ΠΕ4).