ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Χημείας |
ON/OFF |
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σχετικό με τη χημεία τροφίμων |
ON/OFF |
Διδάκτορας Χημείας με θέμα στη χημεία τροφίμων. |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Βαθμός πτυχίου |
Βαθμός πτυχίου Χ 15 μόρια |
Βαθμός μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης |
Βαθμός πτυχίου Χ 10 |
Βαθμός διδακτορικής διατριβής |
Βαθμός Χ 10 |
Γνώση Αγγλικής γλώσσας |
Άριστη γνώση: 100 Πολύ καλή γνώση: 80 Καλή γνώση: 50 |
Αριθμός δημοσιεύσεων |
15 μονάδες/δημοσίευση |
Αριθμός ανακοινώσεων σε συνέδρια |
5 μονάδες/ανακοίνωση |
Γνώση χειρισμού προγραμμάτων επεξεργασίας πειραματικών δεδομένων πειραματικών δεδομένων (EXCEL, Origin, SPSS, άλλα) |
Άριστη γνώση: 60 Πολύ καλή γνώση: 40 Καλή γνώση: 20 |
Απασχόληση/εμπειρία με αντικείμενα στην ανάλυση ή/και τεχνολογία τροφίμων |
Μήνες Χ 10 μόρια |
Χημικές και βιοχημικές αναλύσεις τροφίμων-βασική σύσταση, φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, αρωματικό δυναμικό, βιοδραστικές ενώσεις και βιοδράσεις, και επίσης οργανοληπτική αξιολόγηση. Εφαρμογή κλασικών, φωτομετρικών και ενόργανων μεθόδων ανάλυσης. Στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων.