| 
 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ  | 
 ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF  | 
| 
 Πτυχίο Χημείας  | 
 ON/OFF  | 
| 
 Μεταπτυχιακός φοιτητής Χημείας με ειδίκευση σχετική με τη Χημεία τροφίμων  | 
 ON/OFF  | 
| 
 ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ  | 
 ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ  | 
| 
 Βαθμός πτυχίου  | 
 Βαθμός πτυχίου Χ 15 μόρια  | 
| 
 Γνώση Αγγλικής γλώσσας  | 
 Άριστη γνώση: 100 Πολύ καλή γνώση: 80 Καλή γνώση: 50  | 
| 
 Αριθμός δημοσιεύσεων  | 
 15 μονάδες/δημοσίευση  | 
| 
 Αριθμός ανακοινώσεων σε συνέδρια  | 
 5 μονάδες/ανακοίνωση  | 
| 
 Παροχή επικουρικού έργου σε φοιτητικά εργαστήρια χημείας τροφίμων  | 
 3 ή περισσότερα εξαμηνιαία εργαστήρια: 50 μονάδες 2 εξαμηνιαία εργαστήρια: 35 μονάδες 1 εξαμηνιαία εργαστήρια: 20 μονάδες  | 
| 
 Βεβαίωση Οινολογικής εκπαίδευσης  | 
 15 Μονάδες  | 
| 
 Γνώση χειρισμού προγραμμάτων επεξεργασίας πειραματικών δεδομένων πειραματικών δεδομένων (EXCEL, Origin, SPSS, άλλα)  | 
 Άριστη γνώση: 60 Πολύ καλή γνώση: 40 Καλή γνώση: 20  | 
| 
 Απασχόληση/εμπειρία με αντικείμενα στην ανάλυση ή/και τεχνολογία τροφίμων  | 
 Μήνες Χ 10 μόρια  | 
Δειγματοληψία γλεύκους και οίνων. Χημικές και βιοχημικές αναλύσεις γλεύκους και οίνων -βασική σύσταση, φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, αρωματικό δυναμικό, βιοδραστικές ενώσεις και βιοδράσεις, και επίσης οργανοληπτική αξιολόγηση. Εφαρμογή κλασικών, φωτομετρικών και ενόργανων μεθόδων ανάλυσης. Στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων. Δράσεις δημοσίευσης / δημοσιότητας και προβολής.