ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχιούχος γεωπονικών επιστημών με ειδίκευση στη δενδροκομία |
ON/OFF |
Εργασιακή εμπειρία σε φυτώρια, διαδικασίες παρασκευής ζωοτροφών, αποθήκευση σπόρων, διαχείριση γαλακτοκομικών προϊόντων |
ON/OFF |
Εργασιακή εμπειρία στον έλεγχο αγροτικών βιολογικών καλλιεργειών σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία |
ON/OFF |
Εργασιακή εμπειρία στην αξιολόγηση των επιπτώσεων λόγω καιρικών συνθηκών ή βιολογικών παραγόντων σε αγροτικά προϊόντα |
ON/OFF |
Εμπειρία στην επεξεργασία και διαχείριση αρωματικών φυτών |
ON/OFF |
Ερευνητική εμπειρία στην επίδραση της άρδευσης και λίπανσης στα μορφολογικά και αγρονομικά χαρακτηριστικά φυτικών προϊόντων |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Γνώση της Αγγλικής γλώσσας |
10 (επίπεδο C2) / 5 (επίπεδο B2) |
Συνέντευξη – Θεματικές ενότητες: - Επεξεργασία και διαχείριση αρωματικών φυτών - Έλεγχος βιολογικών προϊόντων σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία |
10 10 |
Συμμετοχή στα Πακέτα Εργασίας ΠΕ2 (Αξιολόγηση και βελτιστοποίηση της τεχνολογίας για απομακρυσμένη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο συσκευασμένων προϊόντων αγροδιατροφής) και ΠΕ3 (Εξακρίβωση της γνησιότητας των τροφίμων και την προστασία των καταναλωτών από απάτη και νοθεία), όπως περιγράφονται στην τεχνική περιγραφή του έργου.