ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος στην Χημεία ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ |
ON/OFF |
Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή |
ON/OFF |
Γνώση της Αγγλικής γλώσσας |
ON/OFF |
Εμπειρία σε μικροβιολογικές και μοριακές τεχνικές |
ON/OFF |
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με την προκήρυξη της θέσης |
10 μονάδες για κάθε ερευνητικό πρόγραμμα |
Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά |
10 μονάδες για κάθε δημοσίευση |
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 μονάδες Διερευνώνται: α) η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 μονάδες β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα: 0-10 μονάδες και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 μονάδες |
Συμμετοχή στα ακόλουθα πακέτα εργασίας:
a) «D 2. In vitro validation and screening of biological activity of herbal extracts».
b) «D3. In vivo validation of biological activity of herbal essential oils / extracts in broiler chickens and pigs ».
c) «D4. Investigation of the effects of the selected herbs on quality & organoleptic meat characteristics; The consumers attitude on novel chicken and pork meat».
d) «D5. Ιnvestigation of the effects of the selected herbs as feed additives on the potential environmental performance (Life Cycle Analysis) of the animal systems defined by the different dietary treatments in poultry and pigs».