| ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF | 
| Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος στις Βιοεπιστήμες ή στις επιστήμες ζωής ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ | ON/OFF | 
| Διδακτορικός τίτλος σπουδών με συνάφεια σε μοριακές ή μικροβιολογικές τεχνικές ή σε καινοτόμες τεχνολογίες απομόνωσης και ταυτοποίησης μικροοργανισμών | ON/OFF | 
| Άριστη ή καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας | ON/OFF | 
| Μεταδιδακτορικός φοιτητής | ON/OFF | 
| ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ | 
| Εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα | 10 Μονάδες για κάθε ερευνητικό πρόγραμμα | 
| Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά με κριτές | 10 Μονάδες για κάθε δημοσίευση | 
| Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή | 10 Μονάδες | 
| Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: | 0-30 ΜΟΝΑΔΕΣ Διερευνώνται: α)η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 Μονάδες β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα: 0-10 Μονάδες και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 Μονάδες | 
- Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 1: Διαχείριση, Συντονισμός
- Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 2: Δικτύωση, Σύνδεση με Ενδιαφερόμενους Φορείς, Διάδοση-Αξιοποίηση Αποτελεσμάτων
- Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 6: Πρωτόκολλα 2: Πρωτεωμική
- Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 9: Συνδυαστική ανάλυση "acrossomics", Βάσεις δεδομένων
- Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 10: Εφαρμογή 1. Μελέτες για τη Βελτίωση της Θρεπτικής Αξίας, Ποιότητας, Ανάδειξη Ταυτότητας Τροφίμων
- Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 11: Εφαρμογή 2. Έλεγχος Αυθεντικότητας, Γεωγραφικής προέλευσης
 
