ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος στη Βιολογία ή στη Χημεία ή στην Κτηνιατρική ή στη Γεωπονία ή σε συναφή ειδικότητα ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ |
ON/OFF |
Μεταπτυχιακό δίπλωμα με ειδίκευση στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Γνώση της Αγγλικής γλώσσας |
Καλή Γνώση: 10 μονάδες Άριστη Γνώση 20 μονάδες |
Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή |
10 μονάδες |
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 μονάδες Διερευνώνται: α) η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 μονάδες β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα: 0-10 μονάδες και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 μονάδες |
Συμμετοχή στο «D5.1.1: Organizing of Pilot Exhibition Visits for Stakeholders from Greece through the CB Cheese Route».