ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Απόφοιτος Τμήματος Χημείας |
100 μόρια |
Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος ειδίκευσης στη Χημεία Βιομορίων |
100 μόρια |
Κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος ειδίκευσης στη Βιοχημεία και Βιολογικές Επιστήμες |
ON/OFF |
Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών σε βιομηχανία κρέατος |
ON/OFF |
Εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών σε αναλυτικές τεχνικές (HPLC, GC, φασματομετρία μάζας) |
Μήνες εμπειρίας Χ 10 μόρια |
Άριστη γνώση τεχνικών Βιοχημείας όπως αναλύσεις λιπιδίων με χρωματογραφία |
Μήνες εμπειρίας Χ 10 μόρια |
Πιστοποιημένη γνώση χρήσης Η/Υ |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Γνώση τουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας |
Άριστη γνώση: 100 μόρια Πολύ καλή γνώση: 70 μόρια Καλή γνώση: 40 μόρια |
Ανάλυση χαρακτηριστικών και ποιότητας κρεάτων. Συγκεκριμένα:
- Βιβλιογραφική μελέτη και επιλογή κατάλληλων επιστημονικών μεθοδολογιών εφαρμογής χημικών αναλύσεων χαρακτηριστικών και ποιότητας κρέατος
- Οργάνωση λειτουργίας εργαστηρίου / κατάρτιση εντύπων
- Οργάνωση και εφαρμογή δοκιμών τεχνικών ανάλυσης κρέατος
- Προετοιμασία και επεξεργασία δειγμάτων και προϊόντων κρέατος προς ανάλυση
- Εκχύλιση λιπιδίων και ποσοτικός προσδιορισμός οξειδωμένων λιπιδίων κρέατος
- Μικροβιολογικές αναλύσεις κρέατος
- Ανάλυση πτητικών ουσιών δειγμάτων και προϊόντων κρέατος
- Προσδιορισμός ουσιών υψηλής βιολογικής αξίας, φυτικής προέλευσης, σε δείγματα κρέατος
- Μελέτη συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων χημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων
- Δράσεις δημοσιότητας-προβολής