ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος στη Βιολογία ή στη Γεωπονία (Ζωικής Παραγωγής) ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ |
ON/OFF |
Επαγγελματική εμπειρία σε μοριακές τεχνικές |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Μεταπτυχιακή διατριβή |
10 μονάδες |
Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή |
10 μονάδες |
Εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά με το σύστημα των κριτών |
10 μονάδες για κάθε δημοσίευση |
Γνώση της Αγγλικής γλώσσας |
Καλή γνώση: 10 μονάδες Πολύ καλή γνώση:20 μονάδες Άριστη γνώση: 30 μονάδες |
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 ΜΟΝΑΔΕΣ Διερευνώνται: α)η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 Μονάδες β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα: 0-10 Μονάδες και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 Μονάδες |
- Συμμετοχή στην ενότητα εργασίας 1: Εγχώρια παραγωγή πρωτεϊνούχων ζωοτροφών – καινοτόμα σιτηρέσια
- Συμμετοχή στην ενότητα εργασίας 3: Διατροφή γαλακτοπαραγωγών προβατίνων με τα καινοτόμα σιτηρέσια
- Συμμετοχή στην ενότητα εργασίας 5: Έλεγχος ποιότητας πρόβειου γάλακτος και παραγωγή παραδοσιακού προϊόντος (κεφαλογραβιέρα)