| ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF | 
| Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος στη Βιολογία ή στη Γεωπονία (Ζωικής Παραγωγής) ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ | ON/OFF | 
| Επαγγελματική εμπειρία σε μοριακές τεχνικές | ON/OFF | 
| ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ | 
| Μεταπτυχιακή διατριβή | 10 μονάδες | 
| Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή | 10 μονάδες | 
| Εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά με το σύστημα των κριτών | 10 μονάδες για κάθε δημοσίευση | 
| Γνώση της Αγγλικής γλώσσας | Καλή γνώση: 10 μονάδες Πολύ καλή γνώση:20 μονάδες Άριστη γνώση: 30 μονάδες | 
| Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: | 0-30 ΜΟΝΑΔΕΣ Διερευνώνται: α)η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 Μονάδες β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα: 0-10 Μονάδες και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 Μονάδες | 
- Συμμετοχή στην ενότητα εργασίας 1: Εγχώρια παραγωγή πρωτεϊνούχων ζωοτροφών – καινοτόμα σιτηρέσια
- Συμμετοχή στην ενότητα εργασίας 3: Διατροφή γαλακτοπαραγωγών προβατίνων με τα καινοτόμα σιτηρέσια
- Συμμετοχή στην ενότητα εργασίας 5: Έλεγχος ποιότητας πρόβειου γάλακτος και παραγωγή παραδοσιακού προϊόντος (κεφαλογραβιέρα)
 
