Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Δημόσια διαβούλευση για την οριστικοποίηση των Τεχνικών Προδιαγραφών για την Προμήθεια «Εξοπλισμού Εργαστηρίων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων - Επιστημονικών Οργάνων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» – CPV «38000000-5»
27-07-2018
07-09-2018 17:00
ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΚΕ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΣΑΕ 2017ΣΕ14600026
ΑΠΟ ... ΕΩΣ ...

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θέτει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο του Τεύχους Τεχνικών Προδιαγραφών για τον Ανοιχτό Διεθνή Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την Προμήθεια «Εξοπλισμού Εργαστηρίων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων - Επιστημονικών Οργάνων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» – CPV «38000000-5», συνολικού προϋπολογισμού 180.760,20€ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ, στο πλαίσιο του έργου με κωδικό Επιτροπής Ερευνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «82225» και τίτλο «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΚΕ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΣΑΕ 2017ΣΕ14600026» το οποίο χρηματοδοτείται από το «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ», σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 14726/27-7-2018 Απόφαση της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Παρακαλείται κάθε ενδιαφερόμενος να διατυπώσει τις προτάσεις / παρατηρήσεις του και να τις γνωστοποιήσει στην υπηρεσία μας είτε α) μέσω της πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ στην ιστοσελίδα http://www.promitheus.gov.gr ή β) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. χρησιμοποιώντας το επισυναπτόμενο έντυπο προτάσεων / παρατηρήσεων που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων www.rc.uoi.gr.

Για τεχνικής φύσεως πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους κάθε ομάδας, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο σχέδιο των τεχνικών προδιαγραφών.

Σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων η διαβούλευση θα ξεκινήσει από την ημερομηνία ανάρτησης στο ΕΣΗΔΗΣ και θα διαρκέσει έως 7/9/2018.

e-max.it: your social media marketing partner