Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ Ε.Π. ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020 (Α.Π. 480/23-02-2023)
24-02-2023

Ενημέρωση δικαιούχων Επιχειρησιακού Προγράμματος"Ηπειρος 2014 - 2020 για δράσεις προβολής και επικοινωνίας των έργων στη λήξη της τρέχουσας Προγραμματικής Περιόδου.

          Η τήρηση των κανόνων δημοσιότητας και η σηματοδότηση των έργων, σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τους Επικοινωνιακούς Οδηγούς Δημοσιότητας και Πληροφόρησης του ΕΣΠΑ 2014-2020, αποτελεί μια πολύ σημαντική υποχρέωση των Δικαιούχων.

          Για τον λόγο αυτό, καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της Προγραμματικής Περιόδου, πολλά από τα σημαντικά και στρατηγικά έργα που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα'Ηπειρος 2014-2020 ολοκληρώνονται και αποτελούν την καλύτερη «διαφήμιση» της Πολιτικής Συνοχής της ΕΕ αλλά και του έργου όλων μας.

          Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά με τα έργα που υλοποιείτε και τα οποία ολοκληρώνονται, που πιθανόν να εγκαινιαστούν ή να προγραμματιστούν εκδηλώσεις/δράσεις ή καμπάνιες, ώστε να τα προωθήσουμε κι εμείς για το καλύτερο δυνατό επικοινωνιακό αποτέλεσμα.

          Επιπλέον σας ενημερώνουμε αναφορικά με τη σηματοδότηση των έργων, όπου έχει αναρτηθεί η προσωρινή πινακίδα, απαιτείται η αντικατάστασή της με μόνιμη αναμνηστική πλάκα ή πινακίδα σημαντικού μεγέθους, μετά την ολοκλήρωση και εντός τριμήνου το αργότερο, σε σημείο εύκολα ορατό από το κοινό. Περισσότερες πληροφορίες για τα Υποδείγματα Δημοσιότητας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μας www.espa-epirus.gr και στην ενότητα ΕΠ Ηπείρου 2014-2020.

e-max.it: your social media marketing partner