Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Ανοικτή συζήτηση για τις βιώσιμες και ολοκληρωμένες εργασιακές και μαθησιακές διαδρομές για τη νεολαία στην Ελλάδα
18-11-2022

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, 11:00- 14:00, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Βιώσιμες και ολοκληρωμένες εργασιακές και μαθησιακές διαδρομές για τη νεολαία στην Ελλάδα». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, νέοι και νέες θα εκφράσουν τις απόψεις τους, τόσο μέσω διαδικτύου όσο και με φυσική παρουσία στην εκδήλωση. Θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τι κάνει η ΕΕ στον τομέα αυτό, καθώς και να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες.

Χαιρετισμούς και κεντρικές ομιλίες θα εκφωνήσουν η Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, κα Νιόβη Ρίγκου, καθώς και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην εκδήλωση, θα συμμετέχουν ως ομιλητές: ο Υπουργός Εργασίας κ. Κωστής Χατζηδάκης, η Γενική Γραμματέας Ενίσχυσης της Απασχόλησης στο Υπουργείο Εργασίας κ. Ελένη Γιώτη, ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας στο Υπουργείο Παιδείας κ. Γιώργος Βούτσινος καθώς επίσης ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας της Ελλάδας κ. Αρμόδιος Δρίκος .

Το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Όσοι επιθυμείτε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση στην Αθήνα, στο Impact Hub Athens – Αίθουσα ‘Hub Deck’, Καραϊσκάκη 28, 10554, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ μέχρι τις 18/11/2022 στις 17:00.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω:

-Facebook: https://www.facebook.com/EURepresentationGreece και

-YouTube: https://www.youtube.com/EURepresentationGR

Για την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πατήστε εδώ.

e-max.it: your social media marketing partner