Υποτροφίες του ιδρύματος Wallonie - Bruxelles International του Βελγίου για online θερινά σεμινάρια γαλλικής γλώσσας
23-04-2021

Διά του παρόντος ανακοινώνεται από την πρεσβεία του Βελγίου ότι το ίδρυμα Wallonie-Bruxelles International προσφέρει τις ακόλουθες υποτροφίες σε Έλληνες πολίτες, που αφορούν online θερινά σεμινάρια στη γαλλική γλώσσα:Διά του παρόντος ανακοινώνεται από την πρεσβεία του Βελγίου ότι το ίδρυμα Wallonie-Bruxelles International προσφέρει τις ακόλουθες υποτροφίες σε Έλληνες πολίτες, που αφορούν online θερινά σεμινάρια στη γαλλική γλώσσα:
- Υποτροφία γαλλικής γλώσσας και λογοτεχνίας στο Universite Libre de Bruxelles.
- Υποτροφία για μελλοντικούς καθηγητές γαλλικών στο Universite Catholique de Louvain.
- Υποτροφία για ειδίκευση στις διεθνείς σχέσεις στο Universite de Mons.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 31η Μαΐου 2021. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το έντυπο αίτησης, στο επισυναπτόμενα έγγραφα και στο site: www.wbi.be

Υπεύθυνος: κ. Francois Renard e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο παραπάνω e-mail.

Η ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ