Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού Covid-19 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020: διενέργεια τεστ για ακαδημαϊκό, διοικητικό προσωπικό και εργαζομένους του Μεταβατικού Κτηρίου, ΕΛΚΕ, Κεντρικής Βιβλιοθήκης)
07-11-2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

Ανακοίνωση

Γίνεται γνωστό, σε όλο το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό και τους εργαζομένους των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Μεταβατικό κτήριοστο κτήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης και του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ότι την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 και από ώρα 08.20 π.μ. μέχρι τις 15.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊου Covid-19 (rapid test) στο χώρο του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου (Πανεπιστημιούπολη Α΄- Δουρούτης) από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

Η προσέλευση του προσωπικού θα γίνεται κατά ομάδες των 25 ατόμων, προς αποφυγή συνωστισμού και σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα. Όσοι προσέρχονται, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α., ενώ θα ειδοποιηθούν για τα αποτελέσματα με μήνυμα στο κινητό τους.

Υπογραμμίζεται ότι τυχόν θετικά κρούσματα που θα προκύψουν από τον έλεγχο, θα υποβληθούν σε μοριακό έλεγχο για τελική επιβεβαίωση.

Γίνεται προσπάθεια, ώστε να ακολουθήσουν νέοι κύκλοι ελέγχων από τον Ε.Ο.Δ.Υ για τα μέλη Δ.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π., Ε.Ε.Π., Ε.Τ.Ε.Π. και τους φοιτητές του Ιδρύματος.

Παρακαλούνται οι Πρόεδροι των Τμημάτων να αποστείλουν λίστα μελών Δ.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π., Ε.Τ.Ε.Π., Ε.Ε.Π., τα οποία εργάζονται σε εργαστήρια με φυσική παρουσία φοιτητών του τελευταίου έτους σπουδών.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι όσοι δεν προσέλθουν στον παραπάνω έλεγχο, δεν θα τους δοθεί άλλη ευκαιρία ελέγχου.

Ιωάννινα, 06 Νοεμβρίου 2020

Από την Πρυτανεία

e-max.it: your social media marketing partner