Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 18-21/11/2020 ΕΚΔΔΑ / ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ
26-10-2020

ΘΕΜΑ: «Διεξαγωγή επιμορφωτικού προγράμματος/18-21 Νοεμβρίου 2020»

ΣΧΕΤ. : Ενημερωτικό έγγραφο του ΕΚΔΔΑ / Ινστιτούτου Επιμόρφωσης

Στο πλαίσιο της εφαρμογής από το Υπουργείο μας των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) στον θεματικό κύκλο της «Πληροφορικής και Ψηφιακών Υπηρεσιών» επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων: Οι υποχρεώσεις της Δημόσιας Διοίκησης» ειδικά για τους υπηρετούντες στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Απευθύνεται σε στελέχη των οποίων τα καθήκοντα άπτονται και της ενασχόλησης με ζητήματα επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Για τη συμμετοχή στο ως άνω πρόγραμμα προϋποτίθεται εμπειρία στη χρήση Η/Υ, σύμφωνα με όσα ειδικότερα αναφέρονται στο συνημμένο έγγραφο του ΙΝΕΠ.

Για το σκοπό αυτό, όσοι επιθυμούν να δηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής θα πρέπει :

  • Αρχικά να εγγραφούν στην υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων του ΕΚΔΔΑ, μέσω της ιστοσελίδας ekdda.gr και στη συνέχεια
  • να αποστείλουν, αφού έχουν τη σύμφωνη γνώμη του προϊσταμένου τους, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και 26 Οκτωβρίου 2020. Από το σύνολο όσων αιτηθούν τη συμμετοχή τους θα προτιμηθούν καταρχήν οι

υπηρετούντες σε θέσεις ευθύνης οργανικών μονάδων επιπέδου Διεύθυνσης και Τμήματος, ή όσοι υποδειχθούν από αυτούς.

Συνημμένο: Ενημερωτικό έγγραφο του ΕΚΔΔΑ / Ινστιτούτου Επιμόρφωσης

e-max.it: your social media marketing partner