Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Τεχνητή Νοημοσύνη και Μεγάλα Δεδομένα στην Υγεία - online workshop
09-09-2020
 
 
 
Αγαπητοί συνεργάτες,

Στο ΕΚΤ υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβριο με ένα σημαντικό Online Workshop στο οποίο σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή! Πρωτοπόροι της Τεχνητής Νοημοσύνης από το Ισραήλ μοιράζονται την εμπειρία τους με Έλληνες ειδικούς στον τομέα της καινοτομίας και της υγείας. Η εκδήλωση έχει τίτλο Τεχνητή Νοημοσύνη και Μεγάλα Δεδομένα στην υγεία, και πραγματοποιείται το πρωί της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου (10.00-12.10).
 
Κεντρικές ομιλήτριες είναι δύο εξειδικευμένα στελέχη στην τεχνητή νοημοσύνη από το Ισραήλ. Η Liron Freind-Saadon, Διευθύντρια Ανάπτυξης στον τομέα της υγείας στην NVIDIA-Israel, θα μιλήσει για τον ρόλο της NVIDIA και των GPUs στην Τεχνητή Νοημοσύνη. Η Dr Gal Noyman, Διευθύντρια Ανάπτυξης της Data Science Group και DSG Medical, θα αναφερθεί στον ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης και των Μεγάλων Δεδομένων στην υγεία.
 
Συμμετέχουν επίσης ειδικοί από τον κλάδο της υγείας και των τεχνολογιών πληροφορικής στην Ελλάδα: H Δρ Βασιλεία Χατζηστεργίου, συνιδρύτρια της BookingClinic, startup που διακρίθηκε στον διαγωνισμό Headstart-Covid για το 2020, ο Δρ Σπύρος Αρσένης, συντονιστής του επιταχυντή νεοφυών επιχειρήσεων NBG Business Seeds, ο Δρ Χαράλαμπος Καρανίκας, μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, Εργαστήριο Ευφυών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Γενικός Γραμματέας ΕΕΜΕΠΥ, ο Δρ Γιώργος Δάφουλας, Συνεργάτης Κλινικής Έρευνας, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
 
 
Με εκτίμηση,
 
 
Γιώργος Μέγας, MSc.
Συντονιστής του EIT Health HUB στην Ελλάδα
Εθνικό Σημείο Επαφής, ICT & FET Ορίζοντας 2020

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
 
 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Εστάλη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Λάβατε αυτό το email γιατί έχετε εγγραφεί στη λίστα αποδεκτών των θεματικών ενημερώσεων του ΕΚΤ.
 
 
e-max.it: your social media marketing partner