Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Εκδηλώσεις για τις "ΔΡΑΣΕΙΣ MARIE SKLODOWSKA-CURIE" στο πρόγραμμα "Ορίζοντας 2020"
13-01-2014
  • διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο (15/1/2014)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο για το Πρόγραμμα Marie Sklodowska-Curie στις 15 Ιανουαρίου 2014 (14:00-18:00, ώρα Βρυξελλών). Το σεμινάριο αφορά τις προκηρύξεις για τα καινοτόμα δίκτυα κατάρτισης (Innovative Training Networks-ΙΤΝs) και τις διατομεακές συμπράξεις στο πλαίσιο της ενέργειας ανταλλαγής προσωπικού για την έρευνα και την καινοτομία (Research and Innovation Staff Exchange- RISE), που έχουν καταληκτική ημερομηνία τον Απρίλη 2014.

Οι παρουσιάσεις θα μεταδοθούν ζωντανά στη διεύθυνση:

http://scic.ec.europa.eu/streaming/index.php?es=2&sessionno=e6cc48e3a8db9b618592a86a57960164.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου μπορεί να γίνει υποβολή ερωτήσεων για τις παραπάνω προκηρύξεις με τη χρήση των αντίστοιχων email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για το ITN και το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για το RISE.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και το Πρόγραμμα Marie Sklodowska-Curie, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης και στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα (Μαρία Σαμαρά, τηλ.: 210 7273 904, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

  • Δράσεις Marie Sklodowska-Curie στο πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 (10/3/2014)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε συνεργασία με το ευρωπαϊκό δίκτυο των Εθνικών Σημείων Επαφής PEOPLE Network+ και με την υποστήριξη του ΕΚΤ, διοργανώνει εκδήλωση για το πρόγραμμα Επιστημονική Αριστεία "Δράσεις Marie Sklodowska-Curie" στο πρόγραμμα "Ορίζοντας 2020" για την Έρευνα και την Καινοτομία της ΕΕ. Η εκδήλωση θα παραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου 2014 στην Αθήνα (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Βασ. Κωνσταντίνου 48).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των νέων προσκλήσεων για τις υποτροφίες Marie Sklodowska-Curie, ο προϋπολογισμός των οποίων ανέρχεται στα 800 εκατ. ευρώ για το διάστημα 2014-2015. Αυτές οι δράσεις για την επιστημονική σταδιοδρομία στην έρευνα προωθούν την κινητικότητα των ερευνητών εντός Ευρώπης, τη μεταφορά τεχνογνωσίας και την προσέλκυση ή τον επαναπατρισμό των καλύτερων ερευνητών από άλλες χώρες στην Ευρώπη.

e-max.it: your social media marketing partner