Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Εκδήλωση Ενημέρωσης με Θέμα: "Ορίζοντας 2020"
23-12-2013

"Ορίζοντας 2020":

Παρουσίαση των νέων προκηρύξεων "Νανοτεχνολογίες, προηγμένα υλικά και παραγωγή", "Κλιματική δράση, Περιβάλλον, Αποδοτικότητα των πόρων και των   πρώτων υλών"
Αθήνα, Electra Palace Hotel
13 Ιανουαρίου 2014


 

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020» και μέλος του Enterprise Europe Network - Hellas , διοργανώνει τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 μεταξύ 10:00-14:00 στην Αθήνα, με την υποστήριξη και συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα:

 

"Ορίζοντας 2020"
Παρουσίαση των πρώτων προκηρύξεων
"Νανοτεχνολογίες, προηγμένα υλικά και παραγωγή"
"Κλιματική δράση, Περιβάλλον, Αποδοτικότητα των πόρων και των πρώτων υλών"
& απολογισμός της ελληνικής συμμετοχής στις τελευταίες προσκλήσεις των θεματικών προτεραιοτήτων του 7ου Προγράμματος Πλαισίου


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace (N. Νικοδήμου 18-20).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της επιχειρηματικής και επιστημονικής κοινότητας από Εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Εθνικούς Εκπροσώπους και Εμπειρογνώμονες σχετικά με τις νέες ευκαιρίες που προσφέρονται για χρηματοδότηση της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.


Πρόγραμμα και εγγραφές
Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα καθώς και για να εγγραφείτε, πατήστε εδώ.


Περισσότερες πληροφορίες

ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Δρ. Απόστολος Δημητριάδης, τηλ. 2310 552791, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κ. Δέσποινα Αδαμίδου, τηλ. 2103607690, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ
Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Επαμεινώνδας Χριστοφιλόπουλος, 2310 552791, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, Δρ. Αντώνιος Γυπάκης, 210 7458064, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-max.it: your social media marketing partner