Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019, Roving Training Seminar, Ξενοδοχείο Porto Palace
30-10-2019

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Προστασία των Βιομηχανικών Σχεδίων και την διαχείριση της Διανοητικής Ιδιοκτησίας (ΔΙ), το οποίο απευθύνεται σε Φορείς ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ) και σε ΜμΕ και θα υλοποιηθεί σε δύο ενότητες:

η πρώτη ενότητα (10:00 – 12:45) σε συνεργασία με το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕUIΡΟ), έχει τίτλο “Community Design and Trademark - Searching in DesignView/TMView-The IP Enforcement Portal ” και
η δεύτερη ενότητα (13:00 – 16:15) στα πλαίσια του έργου VIP4SME της ΕΕ, έχει τίτλο “The VIP4SME project – Innovaccess platform/IP Management tools .

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel, στην αίθουσα “Timber I”. Επισυνάπτεται το σχέδιο του προγράμματος.

Η θεματολογία του εργαστηρίου περιλαμβάνει τα παρακάτω:
Προστασία του Κοινοτικού Σχεδίου/Κοινοτικού Σήματος/Εθνικού Βιομηχανικού Σχεδίου
Έρευνα στις βάσεις DesignView/TMView/e-plus - Βάση για την επιβολή των Δικαιωμάτων της Διανοητικής Ιδιοκτησίας (enforcement database)
Εργαλεία διαχείρισης και αποτίμησης του Διανοητικού Κεφαλαίου
Περιφερειακή βιβλιοθήκη της Θεσσαλονίκης

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει και πρακτική άσκηση σε Η/Υ βέλτιστης αναζήτησης στις βάσεις δεδομένων.

Το εκπαιδευτικό εργαστήριο χρηματοδοτείται ως εξής: η πρώτη ενότητα κατά 100% από το ΕUIΡΟ και τον ΟΒΙ και η δεύτερη ενότητα κατά 100% από πόρους του έργου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής VIP4SME.
Τα εργαλεία διαχείρισης και αποτίμησης της Διανοητικής Ιδιοκτησίας που θα παρουσιαστούν στην απογευματινή ενότητα έχουν αναπτυχθεί στα πλαίσια έργων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και συνεχίζουν να διατίθενται στην κοινότητα Διανοητικής Ιδιοκτησίας στα πλαίσια του τρέχοντος έργου VIP4SME, στο οποίο συμμετέχουν ο ΟΒΙ και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ.

Οι παρουσιάσεις του ΕUIΡΟ θα γίνουν στην αγγλική γλώσσα. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο δεν επιβαρύνει οικονομικά τους συμμετέχοντες, απαιτείται όμως δήλωση συμμετοχής.
Παρακαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την συνημμένη αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλετε μέχρι την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2019 στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων (50), οι αιτήσεις θα γίνονται αποδεκτές με την σειρά προτεραιότητάς τους (σειρά παραλαβής στην προαναφερόμενη ηλεκτρονική διεύθυνση).

Παρακαλούμε όπως οι φορείς προωθήσουν το παρόν μήνυμα στα μέλη τους.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.
Πληροφορίες: κα Ε. Μίσκου, τηλ. 210 6183553

Με τιμή


Δρ. Παρασκευή Γκαγκανάτσου
Προϊσταμένη
Διεύθυνση Τεχνολογικής Πληροφόρησης

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΟΒΙ)
Γ. Σταυρουλάκη 5, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ. 210 6183527, fax 210 6819231
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. l www.obi.gr


Eλένη Μίσκου
Οικονομολόγος, Msc στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού,
Msc στις Ευρωπαϊκές Σπουδές.
Διεύθυνση Γραμματείας Διοίκησης

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΟΒΙ)
Γ. Σταυρουλάκη 5, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ. 210 6183553, fax 210 6819231
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. l www.obi.gr

e-max.it: your social media marketing partner