Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Συγκρότηση Μητρώου Αξιολογητών & Εμπειρογνωμόνων
07-03-2019

Αγαπητοί Συνεργάτες,

 

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε το Διδακτικό και Διοικητικό Προσωπικό των Ιδρυμάτων σας, ότι στο σύνδεσμο www.iky.gr/erasmusplus-vivliothiki/item/2147-prokiriksi-aksiologiton-ebeirognomonon (συνημμένο στο τέλος της σελίδας: Τροποποίηση Πρόσκλησης Μητρώου Αξιολογητών Erasmus+ 2018) μπορούν να βρουν την προκήρυξη για την ένταξή τους στο μητρώο Αξιολογητών/Εμπειρογνωμόνων του προγράμματος Erasmus+.

 

Η αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά, να εκτυπωθεί, να υπογραφεί και να αποσταλεί στο ΙΚΥ ταχυδρομικά μαζί με τις 2 υπεύθυνες δηλώσεις και ένα βιογραφικό σημείωμα. Διευκρινίζεται ότι για τους διδάσκοντες Iδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης δεν απαιτείται η αποστολή αντιγράφων πτυχίων, ωστόσο θα πρέπει να μας αποστείλουν ταχυδρομικά σύντομο βιογραφικό σημείωμα στο οποίο να διαφαίνεται η πλήρωση των υποχρεωτικών κριτηρίων της προκήρυξης (ξένη γλώσσα, Η/Υ, εμπειρία στη διαχείριση/ αξιολόγηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.α.).

 

Με εκτίμηση,

Aliki Filandrianou

IKY/Erasmus+ Hellenic National Αgency |Higher Education Sector

Responsible for Mobility between Programme Countries (KA103) & OLS

Financial Project Manager for SP (KA203)

41 Ethnikis Antistaseos Avenue| 14234 N. Ionia 
phone15Tel: 0030 210 3726 401
mail15Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-max.it: your social media marketing partner