Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Ημερίδα για τις Ερευνητικές υποδομές. 25η Φεβρουαρίου 2019
14-02-2019

Αγαπητοί συνεργάτες καλησπέρα,

 

Σε συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, της ΓΓΕΤ, της Ειδικής Γραμματείας ΕΤΠΑ και της Υπηρεσίας μας, ετοιμάζεται ημερίδα παρουσίασης των Ερευνητικών Υποδομών που χρηματοδοτούνται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

Σε αδρές γραμμές η ημερίδα απευθύνεται εκτός της επιστημονικής κοινότητας, κυρίως στον επιχειρηματικό κόσμο με έμφαση στις επιχειρήσεις που ανιχνεύουν προς ή ήδη έχουν προσανατολισμό στην έρευνα, προσπαθώντας να τις φέρει ακόμα πιο κοντά στον ερευνητικό κόσμο.

 

Περισσότερο συγκεκριμένα, εκτός της αναγκαίας αναφοράς στη σημερινή κατάσταση των εν εξελίξη πράξεων των υποδομών, το ιστορικό του οδικού χάρτη, τους δείκτες στόχους κλπ κυρίως θα επεξηγήσει το σκοπό χρηματοδότησης, ο οποίος συνοπτικά κινείται σε τρείς άξονες:  Αφενός την στήριξη του capacity building των Υποδομών και την ενίσχυση του ερευνητικού προσωπικού για τον περιορισμό του brain drain – brain waste, αφετέρου τη βέλτιστη αξιοποίηση των ερευνητικών Υποδομών, τις πολιτικές ανοικτής πρόσβασης και υποστήριξης των χρηστών και τέλος την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της συνεργασίας με τις μεγάλες ευρωπαϊκές ερευνητικές υποδομές.

 

Σημειώνουμε επίσης πως για να αποφευχθεί η υπέρμετρη διάρκεια της ημερίδας (μετά τις ομιλίες Υπουργού, ΓΓΕΤ, ΕΓ ΕΤΠΑ και ΕΠΑΝΕΚ), θα διαμορφωθούν τουλάχιστον 3 θεματικές ενότητες - τραπέζια σε διαφορετικούς χώρους στο ΕΙΕ ώστε να παρουσιαστούν σε εύλογο χρόνο όλα τα projects και να υπάρξει αν χρειαστεί διάλογος με το κοινό.

 

Σε κάθε περίπτωση σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε με poster/ανακοίνωση, όπου θα αναγράφεται το ποσό χρηματοδότησης, ο τίτλος της πράξης, λίγα λόγια για το σκοπό και στόχους της όπως και το πόσες νέες θέσεις εργασίας δημιούργησε. Για το σκοπό αυτό συστήνουμε να το εκτυπώσετε σε αυτοφερόμενο Roll Up Banner ή Stand (όπως οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες), το οποίο και θα τοποθετηθεί στο χώρο της ημερίδας και σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας πως για τη σηματοδότησή του θα χρειαστεί να επικοινωνήσουμε (δείτε υστερόγραφο).

 

Η ημερίδα κατ’αρχήν έχει προγραμματιστεί για την 25η Φεβρουαρίου και θα διεξαχθεί στο ΕΙΕ, το οποίο προσφέρθηκε να μας φιλοξενήσει και το ευχαριστούμε.

 

Ευχαριστώ για τη συνεργασία, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα σας παρασχεθούν στις επόμενες ημέρες.

 

Ευθύμιος Κουτρούκης / Efthimios Koutroukis

Πολιτικός Μηχανικός, MSc

Προϊστάμενος της Μονάδας B1 “Διαχείρισης Πράξεων Έρευνας, Ενέργειας και Περιβάλλοντος”

Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία”

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Μεσογείων 56, ΤΚ 115 27 Αθήνα

Τηλ:+30 213 1503 661, Fax: +30 210 7473666

E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΥΓ σε σχέση με τα roll-up banners αυτά γενικά είναι χαμηλού κόστους και έχουν διαστάσεις ~ 80Χ200 ή 80Χ180 για τα x-stand. Σε σχέση με τα «αναγκαία» σήματα της ΕΕ, των υπουργείων και του Προγράμματος και για την σωστή εκτύπωσή τους, θα υπάρξει συνεννόηση με την υπεύθυνη δημοσιότητας κ.Πέπη Γιαννουδάκου τηλ.2131503630, εκ μέρους της οποίας θα σας σταλούν πρότυπα αλλά και τα αναγκαία για τις εκτυπώσεις τυπογραφείου.

e-max.it: your social media marketing partner