Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
[ict] Europe 2020 Strategy for Growth - B2B meeting in Portugal
14-10-2013

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, σας προσκαλεί στη διεθνή εκδήλωση για επιχειρηματικές συνεργασίες που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της ΕΕ Antonio Tajani, στις 29 Νοεμβρίου, στη Λισαβόνα. Η εκδήλωση εντάσσεται στη διημερίδα “Αναπτυξιακή Στρατηγική – Ευρώπη 2020: Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Πορτογαλία”, που διοργανώνεται από το Europe Enterprise Network – PORTUGALINOVA NET και τον οργανισμό aicep Portugal Global.

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς που επιθυμούν να αναπτύξουν και να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον ευρωπαϊκό χώρο. Καλύπτονται όλοι οι θεματικοί τομείς, με έμφαση σε:

  • Θαλάσσια Οικονομία
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Αυτοκινητικά Εξαρτήματα
  • Αεροναυτικά Εξαρτήματα
  • Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών
  • Γεωργία και Τρόφιμα
  • Βιομηχανία Χαρτιού και Πολτοποίηση Χαρτιού
  • Κέντρα Παροχής Κοινών Υπηρεσιών

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις καλούνται να υποβάλλουν το προφίλ τους, έως τις 30 Oktvbr;ioy (*), στην ιστοσελίδα: http://www.b2match.eu/m4g-portugal , στην οποία έχουν καταχωρηθεί περίπου 300 αναζητήσεις συνεργασίας από Πορτογαλικές εταιρίες και φορείς.

Στη συνέχεια, έως τις 18 Νοεμβρίου, θα ενημερωθούν για το προσωπικό τους πρόγραμμα συναντήσεων.\Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης:

Χριστιάνα Σιαμπέκου, τηλ.: 2107273954, e-mail: schris@ekt.gr

Christiana Pascual, τηλ.: 2107273920, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Henry Scott, τηλ.: 2107273926, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Και το δικτυακό τόπο: http://www.enterprise-hellas.gr/news/subnews/details.dot?inode=17389

Με εκτίμηση,

(*) Παρακαλείστε κατά την εγγραφή σας στην εκδήλωση να αναφέρετε ως γραφείο υποστήριξης του EnterpriseEuropeNetworkHellasτο ΕΚΤ.

e-max.it: your social media marketing partner