Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
6th Hellenic Forum 2018 Matchmaking Event: Eκδήλωση τεχνολογικών - επιχειρηματικών συναντήσεων | Αθήνα, 13 Ιουλίου 2018
14-06-2018

Matchmaking Event at 6th Hellenic Forum 2018
Διεθνής εκδήλωση τεχνολογικών - επιχειρηματικών συναντήσεων Αθήνα, 13 Ιουλίου 2018

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης τεχνολογικών και επιχειρηματικών συνεργασιών σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών περιοχών θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν στη διεθνή εκδήλωση 6th Hellenic Forum2018 Matchmaking Event, που διεξάγεται την 13η Ιουλίου 2018 από τις 14:30 έως 18:00 στο συνεδριακό κέντρο του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, σε συνεργασία με το  Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» και εντάσσεται στο πλαίσιο του συνεδρίου 6th Hellenic Forum for Science Technology and Innovation που διοργανώνεται μεταξύ 10-13 Ιουλίου 2018 από το  Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ».

Το Matchmaking Event αναμένεται να προσελκύσει σημαντικούς εκπροσώπους από το χώρο της έρευνας και της επιχειρηματικότητας που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός Ευρώπης στους παρακάτω τομείς:
 
  - Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών,
  - Νανοτεχνολογία & Νανοϋλικά,
  - Ενέργεια και Περιβάλλον,
  - Επιστήμες Ζωής και Υγεία,
  - Πράσινες μεταφορές

Οφέλη συμμετοχής
Η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία για τις εταιρείες και τα εργαστήρια που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω τομείς να εντοπίσουν νέες τεχνολογίες και προϊόντα, να προωθήσουν δικές τους τεχνολογίες και τεχνογνωσία και να έρθουν σε επαφή με εξειδικευμένους εταίρους για τεχνολογικές ή/και επιχειρηματικές συνεργασίες. Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να αναζητήσουν ερευνητικούς συνεργάτες για τη συμμετοχή τους σε ερευνητικές κοινοπραξίες στον Ορίζοντα 2020, το Πρόγραμμα-Πλαίσιο της ΕΕ για την έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία.

Στη φετινή διοργάνωση, αξίζει να σημειωθεί ότι η 13η Ιουλίου (4η ημέρα του συνεδρίου) είναι αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα ξεκινώντας από το πρωί στις 8:00 με την εκδήλωση “Nurturing Entrepreneurs”, στην οποία συμμετέχουν σημαντικοί φορείς υποστήριξης από άλλες χώρες, μεταφέροντας την εμπειρία τους στο πεδίο, καθώς και τα επενδυτικά κεφάλαια ιδιωτικών συμμετοχών METAVALLON και Big Pi. Το Matchmaking Event ακολουθεί αμέσως μετά το γεύμα στις 14:30, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να συναντηθούν οργανωμένα μεταξύ τους.

Κόστος εγγραφής
Η συμμετοχή στην εκδήλωση Matchmaking Event είναι δωρεάν
 
Διαδικασία εγγραφής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον επίσημο ιστοχώρο της διοργάνωσης: https://6th-hellenic-forum.b2match.io/
Επίσης, θα λάβουν οδηγίες για την υποβολή του προφίλ τους (Organisation & Cooperation profile) προκειμένου να προγραμματίσουν έγκαιρα τις κατ' ιδίαν συναντήσεις με εταίρους της επιλογής τους. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι συναντήσεις απαιτούν την επιβεβαίωση και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Χρονοδιάγραμμα
Εγγραφές: 6 - 25 Ιουνίου 
Επιλογή συναντήσεων: 25 Ιουνίου - 10 Ιουλίου
Διεξαγωγή εκδήλωσης: 13 Ιουλίου, 14:30 - 18:00

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

την Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
τηλ.: 210 360 7690, και

τον Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ.: 210 360 7690. 

e-max.it: your social media marketing partner