Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΈΑΤΡΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ( ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10/2017, 11.00 π.μ)
19-10-2017

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΈΑΤΡΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ( ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10/2017,  11.00 π.μ)

Στο πλαίσιο του έργου με τον διακριτικό τίτλο  In_Nova Museum, του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη», ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης», η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τα Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων συνδιοργανώνουν το 3ο Δημιουργικό Εργαστήριο στην  Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στις 20 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ.


Στο πλαίσιο του Εργαστηρίου θα πραγματοποιηθούν, στον ισόγειο χώρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, τα εγκαίνια Έκθεσης Βιβλίου με θέμα τη διατροφή με υλικό προερχόμενο από τις συλλογές της Βιβλιοθήκης, υπό την εποπτεία της κ. Μαρίνας Βρέλλη-Ζάχου , Καθηγήτριας του Τομέα Λαογραφίας στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης ομιλία της κ. Μαρίνας Βρέλλη-Ζάχου με θέμα:

«Λαογραφική θεώρηση της διατροφής. Παραδείγματα από την Ήπειρο».

Στην εκδήλωση τα Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων θα παρουσιάσουν, σε ελεύθερη διασκευή, το δραματοποιημένο παραμύθι «Το πιο γλυκό ψωμί», σε επιμέλεια και σκηνοθεσία κ. Πέτρου Χριστακόπουλου.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγητής κ. Γεώργιος Καψάλης, ο Διευθυντής της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Δρ. Γεώργιος Ζάχος, ο Πρόεδρος του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης»  Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων κ. Γιάννης Σεντελές, ο γλύπτης Θεόδωρος Παπαγιάννης, Ομότιμος Καθηγητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και ο Διευθυντής του Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων κ. Παύλος Μαυρογιάννης.

 

Η Παρουσία σας θα μας έδινε χαρά.

e-max.it: your social media marketing partner