Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Δήμος Αγίας Νάπας -Υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων με τη συμμετοχή μας ως εταίρος σε έργα ευρωπαϊκών προγραμμάτων και τη Φιλοξενία εκδηλώσεων και δράσεων
19-06-2017

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμεότι ο Δήμος Αγίας Νάπαςτα τελευταία χρόνια υλοποιεί δράσεις με σκοπό τον εμπλουτισμό των γνώσεων του και τη διεξαγωγή έρευνας ώστε οι υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινό, συνεχώς να εμπλουτίζονται και να βελτιώνονται.

Παράλληλα στηρίζουμε τις προσπάθειες των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων στην εκπαίδευση και στην διεξαγωγή έρευνας θέλοντας να στηρίξουμε και να δώσουμε ευκαιρίες στους φοιτητές για να δείξουν τις ικανότητες τους και να εξασκήσουν την επιστήμη τους σε πραγματικές συνθήκες.

Απευθυνόμαστε σε σας και σας πληροφορούμε ότι ο Δήμοςμας θα ήθελε να προσφέρει τη συνεργασία και τη βοήθεια του σε ότι αφορά την υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων από το ίδρυμα σας, με τη συμμετοχή μας ως εταίρος σε έργα ευρωπαϊκών προγραμμάτων και τη φιλοξενία εκδηλώσεων και δράσεων .

Έμφαση δίνουμε ειδικότερα στους πιο κάτω τομείς:

  1. Τουρισμός
  2. Πολιτισμός
  3. Περιβάλλον
  4. Έρευνα και καινοτομία στον τομέα των δικτύων Υδατοπρομήθειας και άλλων δημόσιων κοινωφελών υποδομών .
  5. Κοινωνικές Υπηρεσίες-Ένταξη-Προσβασιμότητα
  6. Αρχιτεκτονική -Πολεοδομία Αστικός Σχεδιασμός

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Δήμου, καΜελίνα Γιωργαλλή στο τηλ . 23-816326 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσδοκούμε στη μελλοντική μας συνεργασία .

e-max.it: your social media marketing partner