Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Zayed Future Prize Energy: Διαγωνισμός για τα Ενεργειακά Επιτεύγματα
16-07-2013

Η Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών και Διεθνών Εκπαιδευτικών Θεμάτων - Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ένωσης Τμήμα 'Α- Συντονισμού πληροφορεί:

Ο Διαγωνισμός Zayed Future Energy Prize είναι μια πρωτοβουλία του ομώνυμου ιρδύματος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που προάγει τις καινοτόμες λύσεις, αναγνωρίζοντας και βραβεύοβοντας τις ιδέες εκέινες που πρωθούν τα τεχνολοκά επιτεύγματα και παρέχοντας την στήριξη σε οργανισμούς, σχολεία και ιδιωτικούς φορείς.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να προωθηθούν οι καινοτόμες ιδέες το ίδρυμα Zayed Future Energy Prize γνωστοποιεί την έναρξη του διαγωνισμού στις 4 Μαρτίου 2013 με καταληκτική ημερομηνία την 5η Αυγούστου 2013, σε πέντε μεγάλες κατηγορίες:

  • Μεγάλων εταιρειών (βραβείο αναγνώρισης)
  • Μικρών και μεσαίων Επιχειρήσεων (βραβείο $1,5 εκ.)
  • Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (βραβείο $1,5 εκ.)
  • Προσωπικού επιτεύγματος (βραβείο $500 χιλ.)
  • Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (βραβείο $500 χιλ. που μοιράζονται για τις περιοχές της Αμερικής, της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Ωκεανίας).

Περισσότερες Πληροφορίε μπορούν να αναζητηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-max.it: your social media marketing partner