Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Υπενθύμιση Υποχρέωσης Κατάρτισης Ετήσιου Προϋπολογισμού Έργων
23-11-2017
ΘΕΜΑ:

Υπενθύμιση Υποχρέωσης Κατάρτισης Ετήσιου Προϋπολογισμού Έργων

Σχετ.

Έγγραφό μας υπ’ αριθμ. Πρωτ. 17048/10-10-2017 με θέμα «Κατάρτιση Συνολικού Αναλυτικού Ετήσιου Προϋπολογισμού ΕΛΚΕ – Προϋπολογισμοί Έργων που διαχειρίζεται ο ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων – Ενέργειες προσαρμογής στο νέο θεσμικό πλαίσιο»

 

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εγγράφου με αρ. πρωτ. 17048/10-10-2017 και θέμα «Κατάρτιση Συνολικού Αναλυτικού Ετήσιου Προϋπολογισμού ΕΛΚΕ – Προϋπολογισμοί Έργων που διαχειρίζεται ο ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων – Ενέργειες προσαρμογής στο νέο θεσμικό πλαίσιο» (βλ. σχετική ανάρτηση στην ηλ. Διεύθυνση https://tinyurl.com/y9gqq5z3 ), σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι 30/11/2017 θα πρέπει να υποβληθούν στη Γραμματεία του ΕΛΚΕ οι ετήσιοι προϋπολογισμοί όλων των επιμέρους έργων για το έτος 2018, έτσι ώστε στη συνέχεια να καταρτιστεί ο συνολικός ετήσιος προϋπολογισμός του ΕΛΚΕ, να εγκριθεί από τη Σύγκλητο του ιδρύματος και να υποβληθεί στο ΥΠΠΕΘ για έγκριση, σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο σύστασης και λειτουργίας των ΕΛΚΕ που καθορίστηκε με το Ν.4485/2017 (άρθρα 50-68 και άρθρο 87 με τις τελικές μεταβατικές διατάξεις).

 

 

Αναλυτικές πληροφορίες για τη σύνταξη των ετήσιων προϋπολογισμών των επιμέρους έργων έχουν δοθεί στο ανωτέρω σχετικό έγγραφο και τα συνημμένα αυτού (βλ. https://tinyurl.com/y9gqq5z3). Οι Επιστημονικώς Υπεύθυνοι ή οι συνεργάτες των έργων μπορούν να απευθύνονται στη Μονάδα Διοικητικών Συναλλαγών (κ. Λαγού, τηλ. 7981, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) και στη Μονάδα Παρακολούθησης Έργων (κ. Τσιάρα, τηλ. 7962, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για πρόσθετες πληροφορίες και διευκρινήσεις ως προς τη διαδικασία σύνταξης των εντύπων Δ2 για την τροποποίηση των συνολικών προϋπολογισμών των έργων και Δ2α για την υποβολή του ετήσιου προϋπολογισμού για το έτος 2018.

 

Τέλος, οι ισχύουσες εκδόσεις των τυποποιημένων εντύπων Δ2 και Δ2α είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ (βλ. ηλ. Διεύθυνση http://www.rc.uoi.gr/index.php/entypa ).

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση.

O Πρόεδρος

Της Επιτροπής Ερευνών

Καθηγητής Τριαντάφυλλος Αλμπάνης,

                                                                                                                   Αναπληρωτής Πρύτανη

e-max.it: your social media marketing partner