Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Βραβείο Grand Jet d'Or de Genève
22-03-2024

Το Ερευνητικό Ταμείο AXA ενώνει τις δυνάμεις του με το Φόρουμ Υγείας της Γενεύης για να εισαγάγει το Βραβείο Grand Jet d'Or de Genève: Υγεία και ιατρικές λύσεις για την αντιμετώπιση των δυσμενών επιπτώσεων της ρύπανσης στον άνθρωπο, με βραβείο 50.000 €.

Από το 2006, το Φόρουμ Υγείας της Γενεύης (GHF) ενώνει τα ενδιαφερόμενα μέρη για την αντιμετώπιση κρίσιμων παγκόσμιων ζητημάτων υγείας κάθε δύο χρόνια. Ενισχύοντας τις φωνές των ειδικών του πεδίου και διευκολύνοντας τις συνδέσεις με σημαντικούς υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, το φόρουμ παρέχει μια πλατφόρμα για την προβολή καινοτόμων, προσβάσιμων και βιώσιμων πρακτικών, καθώς και σημαντικών πρωτοβουλιών. Μέσα από τις εκδόσεις του, το GHF έχει αναδειχθεί ως ένα κομβικό γεγονός για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων υγείας.

Για τη 10η έκδοσή του, από τις 27 έως τις 29 Μαΐου 2024, το GHF θα ασχοληθεί με κρίσιμα ζητήματα για το μέλλον μας με θέμα «Υγεία, ένα κοινό καλό!» Το GHF υπερβαίνει τα όρια του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης, λαμβάνοντας υπόψη τους κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς καθοριστικούς παράγοντες της υγείας, με ιδιαίτερη έμφαση στο πώς η υποβάθμιση του περιβάλλοντος επηρεάζει βαθιά την ανθρώπινη υγεία. Ως μέρος της αποστολής του να προωθήσει την ακαδημαϊκή έρευνα σε βασικές κοινωνικές προκλήσεις και να συμβάλει στην ανθρώπινη πρόοδο, το AXA Research Fund, η παγκόσμια επιστημονική φιλανθρωπία του Ομίλου AXA που ξεκίνησε το 2008, συνεργάζεται με το GHF σε αυτή την προσπάθεια. Υπό το φως αυτής της συνεργασίας, το Φόρουμ Υγείας της Γενεύης (GHF) εισάγει μια νέα πρόσκληση για το βραβείο Grand Jet d'Or de Genève, σε συνεργασία με το Ταμείο Ερευνών AXA: Υγεία και ιατρικές λύσεις για την αντιμετώπιση των δυσμενών επιπτώσεων της ρύπανσης στον άνθρωπο .

Η πρόσκληση θα είναι ανοιχτή από τις 11 Μαρτίου έως τις 21 Απριλίου 2024, μεσάνυχτα (CET). Οι αιτήσεις πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στα αγγλικά.

Η Επιστημονική Επιτροπή θα επιλέξει τις επτά πρώτες αιτήσεις, οι οποίες στη συνέχεια θα υποβληθούν στην Επιτροπή Προγράμματος για την τελική επιλογή του νικητή. Η βραβευμένη ερευνητική ομάδα θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, μετά την πρώτη ημέρα του Φόρουμ Υγείας της Γενεύης, παρουσία της νικήτριας ομάδας.

Το βραβείο Grand Jet d'Or de Genève ύψους 50.000 €, απονέμεται από το Ταμείο Ερευνών AXA.

e-max.it: your social media marketing partner