Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Ενημερωτική συνεδρία σχετικά με την προτεινόμενη εταιρική σχέση της ΕΕ στο πλαίσιο του Horizon Europe “Innovative Advanced Materials for Europe”
08-03-2024

Στην ανακοίνωση «Advanced Materials for Industrial Leadership» που δημοσιεύθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2024, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τόνισε την προτεινόμενη νέα από κοινού προγραμματισμένη σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα «Innovative Materials for EU» στο πλαίσιο του Horizon Europe». Αυτή η πρόταση συνεργασίας υποστηρίζεται πλήρως από την Πρωτοβουλία Advanced Materials 2030 (AMI2030, υπό την καθοδήγηση των EMIRI, EUMAT, SusChem και ManuFuture) και το Graphene Flagship (GF). Οι δύο πρωτοβουλίες συνεργάστηκαν για να συντάξουν μια λεπτομερή πρόταση εταιρικής σχέσης και μια πρώτη έκδοση της Στρατηγικής Ατζέντας Έρευνας και Καινοτομίας (SRIA), με βάση όλες τις πληροφορίες από τις κοινότητες των σχετικών ενδιαφερομένων.

Η AMI2030 και η GF διοργανώνουν αυτήν την διαδικτυακή συνεδρία για να παρουσιάσουν την πρόοδο των προπαρασκευαστικών εργασιών και τον τρόπο με τον οποίο η προτεινόμενη συνεργασία προορίζεται να συμβάλει στην πρωτοβουλία «Advanced Materials for Industrial Leadership».

e-max.it: your social media marketing partner