Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Προσωρινά αποτελέσματα της αξιολόγησης των ερευνητικών προτάσεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΕΔΒΜ34 «Υποστήριξη ερευνητών με έμφαση στους νέους ερευνητές»
09-10-2017

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΕΠ ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ http://www.edulll.gr/?p=31436 τα προσωρινά αποτελέσματα της αξιολόγησης των ερευνητικών προτάσεων που κατατέθηκαν στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΕΔΒΜ34 «Υποστήριξη ερευνητών με έμφαση στους νέους ερευνητές». Στη συνέχεια ακολουθούν οι παρακάτω διαδικασίες:

  

1. Ενστάσεις

Από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 έως και την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 θα διαρκέσει η διαδικασία κατάθεσης ενστάσεων από τους Δικαιούχους (ΕΛΚΕ) σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην παράγραφο 6.3 της Πρόσκλησης: http://www.edulll.gr/wp-content/uploads/2017/02/2h_trop_proskl_EDBM_34_ada.pdf

Για την επίσπευση της διαδικασίας εξέτασης των ενστάσεων οι Ερευνητικές Ομάδες που καταθέτουν ένσταση στον οικείο ΕΛΚΕ μπορούν να αποστέλλουν την ένστασή τους με τον σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

2. Έλεγχος πληρότητας φακέλου

Από την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 έως και την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 οι ΕΛΚΕ είναι υποχρεωμένοι να αναρτήσουν στο ΟΠΣ τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τον έλεγχο πληρότητας φακέλου των ερευνητικών προτάσεων που προκρίνονται για χρηματοδότηση σύμφωνα με το άρθρο 5.5 της Πρόσκλησης.

Προκειμένου να επισπευτεί η διαδικασία ελέγχου της πληρότητας των φακέλων, οι Ερευνητικές Ομάδες που προκρίνονται για χρηματοδότηση μπορούν, εκτός της κατάθεσης στους ΕΛΚΕ, να στέλνουν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα παρακάτω έγγραφα, επισημαίνοντας το MIS της πρότασής τους:

  • Βεβαίωση από τη Γραμματεία της Σχολής / Τμήματος από την οποία να προκύπτει η ημερομηνία λήψης του διδακτορικού, αν δεν αναγράφεται στον τίτλο, για τους Διδάκτορες - Μέλη της Ερευνητικής Ομάδας. Ως ημερομηνία λήψης λογίζεται εκείνη κατά την οποία υποστηρίχθηκε επιτυχώς η διδακτορική διατριβή.
  • Βεβαίωση από τη Γραμματεία της Σχολής / Τμήματος από την οποία να προκύπτει η ημερομηνία έναρξης του διδακτορικού για τους Υποψήφιους Διδάκτορες - Μέλη της Ερευνητικής Ομάδας.

 

Υπενθυμίζεται ότι:

  • Το χρονικό διάστημα των 60 μηνών (νέοι ερευνητές) υπολογίζεται από την ημερομηνία λήψης του διδακτορικού έως την ημερομηνία έκδοσης της Πρόσκλησης (5/12/2016).
  • Το 50% των μελών της ερευνητικής ομάδας πρέπει να είναι νέοι ερευνητές (υποψήφιοι διδάκτορες ή 60 μήνες από την απόκτηση διδακτορικού).
  • Στην περίπτωση που κάποιος διαθέτει διδακτορικό από ίδρυμα της αλλοδαπής θα πρέπει είτε να έχει αναγνώριση του ΔΟΑΤΑΠ, είτε αν κατά την υποβολή της ερευνητικής πρότασης είχε καταθέσει αντίγραφο της αίτησης αναγνώρισης τίτλου σπουδών προς τον ΔΟΑΤΑΠ, να καταθέσει έως τις 18/10/2017 την αναγνώριση τίτλου.
  • Κατά τη διάρκεια υλοποίησης της πράξης τα μέλη της ερευνητικής ομάδας αντιμετωπίζονται σύμφωνα με την ιδιότητα που είχανε κατά την υποβολή της πρότασης.

 

Συνήθεις ερωτήσεις-απαντήσεις για την παρούσα δράση βρίσκονται στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.edulll.gr/wp-content/uploads/2016/12/ORTH_EPANALHPSH_ERWTHSEIS_ENIAIO_ARXEIO_08_02_2017.pdf

 

Σε περίπτωση που κάποια από τις προτάσεις της προσωρινής λίστας που προκρίνονται προς χρηματοδότηση απορριφθεί λόγω μη πληρότητας φακέλου θα ειδοποιούνται οι Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι.

Πρόταση που οριστικά απορρίπτεται λόγω μη πληρότητας φακέλου θα αντικατασταθεί από την πρώτη επιλαχούσα σύμφωνα με τη βαθμολογία. Σε αυτή την περίπτωση θα ειδοποιούνται οι ΕΛΚΕ και Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι για την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

 

3. Οριστικός πίνακας αποτελεσμάτων

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενστάσεων και του ελέγχου πληρότητας φακέλων θα δημοσιευθεί η οριστική λίστα των προτάσεων που προκρίνονται προς χρηματοδότηση και θα ξεκινήσει η ένταξη των πράξεων ανά MIS.

e-max.it: your social media marketing partner