Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 45582/2023
14-09-2023
25-09-2023
ΜΠΗΤΣΙΚΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
82168

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF

1.    Πτυχίο Θετικών Επιστημών ή Κοινωνικών Επιστημών ή Επιστημών της Αγωγής, της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμο ή ισότιμο της αλλοδαπής

ON/OFF

2.    Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης σε αντίστοιχα πεδία με το απαιτούμενο προσόν 1 ή ακαδημαϊκά ισοδύναμο ή ισότιμο της αλλοδαπής κατά τις κείμενες διατάξεις

ON/OFF

3.    Πολύ Καλή Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (επίπεδο Γ1/C1)

ON/OFF

 

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

1.    Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στο σχεδιασμό, υλοποίηση, διαχείριση προγραμμάτων εκπαίδευσης/κατάρτισης/πρακτικής άσκησης έως και 30 μήνες.

Max. 30 Μονάδες

[Μια (1) μονάδα ανά μήνα και έως (30) τριάντα μονάδες κατ’ ανώτατο όριο].

2.    Αγγλική ή Γαλλική Γλώσσα, επιπέδου Γ2/C2

20 μονάδες

3.    Διδακτορικός τίτλος με αντικείμενο συναφές με τους σκοπούς του ΚΕΔΙΒΙΜ (εκπαίδευση, κατάρτιση, επιμόρφωση, συμβουλευτική)

20 μονάδες

4.    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Max. 30 Μονάδες

4.1 Ικανότητα συνεργασίας και επικοινωνίας (A. Αντίληψη του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης, B. Γνώσεις – Δεξιότητες σχετικά με την προετοιμασία και υλοποίηση προτάσεων/προγραμμάτων στο διοικητικό – θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων).

Μη γνώστης: 0, Γνώστης: 10

4.2 Αυτονομία - Ανάπτυξη πρωτοβουλιών (A. Γνώσεις και Δεξιότητες διαχείρισης των οργανωτικών και τεχνικών αναγκών που σχετίζονται με την προετοιμασία προτάσεων συμμετοχής του ΚΕΔΙΒΙΜ σε προσκλήσεις χρηματοδοτούμενων εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, B. Γνώσεις και δεξιότητες διαχείρισης των οργανωτικών και τεχνικών αναγκών που σχετίζονται με την προετοιμασία προτάσεων προγραμμάτων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ΚΕΔΙΒΙΜ).

Μη γνώστης: 0, Γνώστης: 10

4.3 Επαγγελματική ετοιμότητα (A. Γνώση του εθνικού πλαισίου χρηματοδότησης προγραμμάτων κατάρτισης, B. Γνώση του ευρωπαϊκού πλαισίου χρηματοδότησης προγραμμάτων κατάρτισης)

Μη γνώστης: 0, Γνώστης: 10

Προετοιμασία προτάσεων/φακέλων συμμετοχής του ΚΕΔΙΒΙΜ σε προσκλήσεις χρηματοδοτούμενων εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, συναφών με τους σκοπούς του ΚΕΔΙΒΙΜ - Προετοιμασία προτάσεων προγραμμάτων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ΚΕΔΙΒΙΜ.

e-max.it: your social media marketing partner